Atlétika
Szabó Beatrix

Közel végleges a keret (GALÉRIA)

Publikálva: 2019.06.13 Frissítve: 2019.06.13 Kézilabda

Két-két játékost igazoltunk kézilabdacsapatunkba Budaörsről, illetve Vácról, Fekete Bozsi hosszabbított, Horváth Dóri visszatért.

Egyre jobban néz ki női kézilabdacsapatunk kerete a 2019/20-as bajnokság kezdete előtt. A már korábban hosszabbító ötös (Dakos Noémi, Győri Barbara, Kovács Gréta, Mihálffy Adrienn, Tóth Eszter) mellé érkezett újabb hat kiváló játékos.

Fekete Bozsana – a fentiekhez hasonlóan – meghosszabbította szerződését, így a következő szezonban is marad kék-fehérben. Két év szünet után újra az MTK Budapest színeiben lép pályára Horváth Dóra, aki távozása óta megjárta Kecskemétet, Kisvárdát, és az FTC-Rail Cargo Hungaria színeiben belekóstolhatott a Bajnokok Ligája légkörébe, sőt, a felnőtt válogatottban is bemutatkozott.

Ugyancsak klubunkban kezdi meg a következő szezont az egyaránt a Moyra-Budaörstől érkező Dávid-Azari Fruzsina és Gerháth Fanni, illetve az eddig a GVM-Europe Vácot erősítő Suba Sára (igaz, ő a Ferencvárostól érkezik kölcsönben) és Sziráki Boglárka.

Az új játékosainkkal a következő napokban, hetekben ismerkedhettek meg jobban, érdemes lesz tehát figyelemmel követni Facebook-oldalunkat!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!