Kézilabda
Szőke Szonja

Közel a bravúrhoz

Publikálva: 2016.05.25 Frissítve: 2016.05.25

Az MTK Törökbálint kosárlabdacsapata az utolsó pillanatig versenyben volt Debrecenben a párharc döntő mérkőzésén, de végül a hazaiak három ponttal nyerni tudtak.

Debreceni EAC – MTK Törökbálint  68-65 (22-20, 14-23, 19-15, 13-7).

Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok.

A bajnokságot feljutási céllal kezdő Debreceni EAC otthonában a két győzelemre menő párharc harmadik, döntő összacsapásán, idegenben lépett pályára együttesünk.

Az első negyed után két ponttal a hazaiak, a félidőben hét egységnyivel már mi vezettünk, sőt a harmadik játékrész végén is három pont volt az előnyünk.

A záró etap is végig kiélezett csatát hozott. Alig fél perccel a meccs vége előtt, egyenlő állásnál hibáztunk, ami után az ellenfél szerzett hárompontos előnyt, a dudaszó előtti tripla kísérletünk pedig ezúttal kicsit rövidre sikerült.

Nagyon közel álltunk a bravúrhoz a Debrecen otthonában, megnyerhető meccsen szenvedtünk vereséget. Az első félidőben nagyobb is lehetett volna az előnyünk, ha nem hibázunk a második negyed végén. A második félidőben összesen csak huszonkét pontot dobtunk, és ez döntőnek bizonyult.

A találkozóról egyéb részleteket ITT és ITT találhatnak!

Az összecsapás után vezetőedzőnk értékelte a látottakat.

Szarvas Gábor vezetőedző: – Hullámvasút az egész szezonunk, hétről-hétre változik a mutatott produkciónk, és ez jellemző ránk adott mérkőzésen belül is. Vannak nagyon jó szakaszaink és vannak amatőr periódusaink. Ezt a szezonban néha a nálunk gyengébb képességűnek hitt csapatok is kihasználták, és legyőztek minket. Csalódott vagyok, amiért és ahogyan elbuktuk a párharcot.

Szerdán, 19:30 órakor Törökbálinton, az Óvoda utcai csarnokban, míg vasárnap, 18:00 órakor, a III. kerületben, a Rádl-árok utcában, az Óbudai Kaszások Kosárlabda Akadémia ellen oda-visszavágós, kuparendszerű párharcban játszunk a bajnokság hetedik helyéért.

Hajrá srácok!

(Fotó: debka.hu)

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!