Karate
Sterck Laura

Kézilabda: Köszönünk mindent, Fruzsi! (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.05.06 Frissítve: 2021.05.09 Kézilabda

Dávid-Azari Fruzsina ismét anyai örömök elé néz.

Ahogy azt bizonyára már sokan észrevették, az utóbbi időben Dávid-Azari Fruzsina rendre a lelátóról követte az MTK Budapest mérkőzéseit, nem húzott szerelést.  

Kisbabát várunk férjemmel, október elején érkezik második kisfiunk – lebbentette fel a fátylat távolmaradása örömteli okáról jobbszélsőnk. – Nagyon boldogok vagyunk, és ehhez nagyban hozzájárult a klub által tanúsított hozzáállás, maximálisan támogattak, amit ezúton is köszönök!
 
Dávid-Azari Fruzsina két szezont töltött kék-fehérben, de – különböző okokból ugyan – egyiket sem tudta teljes egészében végigjátszani.
 
Úgy hozta az élet, hogy csak két csonka szezont tudtam játszani az MTK-ban. Ezzel együtt is rendkívül büszke vagyok a csapatra, arra, amit elértünk, és bevallom, nagyon jó lett volna végigjárni ezt az utat a lányokkal.
Fruzsi az elmúlt két szezonban kirobbanthatatlan volt az MTK kezdőcsapatából, rengeteg időt töltött a pályán, és számtalan fontos gólt szerzett kék-fehérben. Március óta azonban Juhász Eszterre vár a feladat, hogy pótolja őt, és a 22 éves szélső eddig remekül helyettesíti EHF-kupagyőztes elődjét.

Nagyon örülök Kisbabnak (Juhász Eszter beceneve – a szerk.)! Nem ijedt meg a hirtelen a nyakába szakadt feladattól, abszolút megállja a helyét, odateszi magát. Remekül szállt be Vác ellen is, amiért örökre hálás leszek neki – idézte fel a márciusi meccset jobbszélsőnk. – Én akkor már jócskán várandós voltam, egyetlen porcikám sem kívánta a játékot. Ilyenkor bekapcsol az önvédelmi reflex az emberben: nem akarsz ütközni, nem akarod, hogy hozzád érjenek.

Kedves Fruzsi! Az MTK Budapest minden sportolója, dolgozója és szurkolója nevében jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!