Taekwondo
Salim Sharif

Kosárlabda: zsinórban négy hazai bajnokival kezdi az idényt a TFSE-MTK

Publikálva: 2022.08.30 Frissítve: 2022.08.30

Az első hat összecsapásból ötször hazai, egyszer pedig vendég környezetben fog játszani a TFSE-MTK csapata az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságban.

Elkészült élvonalbeli női kosárlabdázóink 2022/23-as bajnoki idényének sorsolása. Az első hat összecsapásból ötször hazai, egyszer pedig vendég környezetben fog játszani a TFSE-MTK. A lányok az előző idényhez hasonlóan a PEAC csapatát fogadják otthon az első körben, majd a Sopron (09.28.), Csata (10.01.), DVTK (10.06.) triója érkezik hozzájuk.

Ezt követően előrehozott mérkőzést játszanak a Sopron ellen idegenben (13. ford. – 10.11.), ezután újra a Városmajoré lesz a terep, ahol október 15-én a Ceglédet fogadják. Elmondható tehát, hogy 21 nap alatt 6 bajnoki vár a gárdára, ezek közül 5 hazai pályán.

Jelenleg javában zajlik a felkészülés, sőt az első edzőmérkőzést le is játszotta Magyar Bianka együttese a MAFC U16-os fiú csapatával (90-77-re nyertek a lányok), a következő ellenfél pedig a már említett PEAC lesz. Szeptember 8-án a Vasashoz látogat a csapat, végül pedig a felkészülés csúcspontjaként Erdélyben edzőtáborozik, melynek keretein belül részt vesz Sepsiszentgyörgyön egy kétnapos tornán is.

(Forrás: tfse.sport.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!