Tenisz
Fucsovics Márton

Kosárlabda: szeretik a lányok megnehezíteni a saját dolgukat

Publikálva: 2024.04.15 Frissítve: 2024.04.15 Utánpótlás

Két vereséggel zártuk a Kenguru bajnokság utolsó előtti fordulóját.

MTK Budapest–MAFC Bikszádi 36-52 (2-16, 13-2, fb.: 7-6, 8-11, 6-17)

Várkonyi Tamara 9, Gálik Liza 9, Kapitány Janka 5, Zafeiris Johanna 5, Gacsal Sára 4, Maly Lenke 1, Kis Sarolta 1, Varga Luca 1, Jesztrebszki Lili 1

Az utolsó előtti fordulóban léptünk parkettre a Kenguru bajnokságban. A MAFC-os fiúk ellen az öltözőben ragadtunk az első tíz percben, mindössze két pontra futotta tőlünk. Aztán a második negyedben elkezdtünk kosarazni, és láss csodát mi tartottuk két ponton ellenfelünket. A második félidőben hullámzott a játék mindkét oldalon, egyszer a fiúk húztak el több ponttal, majd mi rohamoztunk és jöttünk fel a nyakukra. Végül elfáradtunk, amit a MAFC megbüntetett és megérdemelten nyert.

Csata Macik–MTK Budapest    43–23 (9-5, 6-3, fb.: 5-6, 12-7, 11-2)

Várkonyi Tamara 4, Gálik Liza -, Kapitány Janka 11, Zafeiris Johanna 2, Gacsal Sára –, Maly Lenke 3, Kis Sarolta 1, Varga Luca 1, Jesztrebszki Lili 1

A második mérkőzésen nem a pontszerzésé volt a főszerep az első félidőben, elég pontszegény találkozót láthattunk. Ennél többet vártam magunktól, de valamiért nem úgy játszottunk, ahogy elvárható lenne. Sima Csata győzelemről beszélhettünk.
Tudunk kosarazni, ez nem kétség, főleg az első találkozón voltak nagyon szép momentumaink. Volt, hogy három szép passz után sima ziccereket dobtunk. Valamiért azonban szeretik a lányok megnehezíteni a saját dolgukat, inkább a bonyolult megoldást választják az esetek többségében. Bízom benne, hogy ők is rájönnek: nem kell szenvedni ahhoz, hogy jól kosarazzunk.   

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!