Kézilabda
Farkas Johanna

Kosárlabda: nem volt esélyünk a Sopron ellen (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.09.30 Frissítve: 2021.09.30 Kosárlabda női

Élvonalbeli csapatunk 70-32-es vereséget szenvedett a címvédő Sopron Basket együttese ellen a Városmajorban.

Az első fordulóban az NKA Universitas PEAC ellen elszenvedett szoros vereség után a TFSE-MTK Budapest az Euroligában szereplő Sopron Basket csapatát fogadta a Városmajorban. A két alakulat a felkészülési iőszakban találkozott már egyszer ugyanezen a helyszínen, akkor óriási meglepetésre hazai siker született.

Azonban ezúttal a bajnoki címvédő soproniak az első perctől kezdve nem sok esélyt hagytak együttesünknek, már az első negyedben igyekeztek dűlőre vinni a mérkőzést. A nyitónegyed után 18-2-es vendégelőny állt az eredményjelzőn, majd Magyar Biankáék a gyenge támadójátékon a második játékrészre már tudtak javítani, ám a védekezés még mindig nem állt össze, így a felek 42-14-es soproni vezetéssel vonulhattak el a nagyszünetre.

A fordulást követően némileg megváltozott a játék képe, a harmadik etapban nem nőtt tovább a különbség, mi több faragni is sikerült belőle néhány pontot (50-25). Ezek után a zárószakasz csupán formalitásnak bizonyult, a Sopron végül 70-32-es győzelmet aratott. Játékosaink szombaton a Cegléd otthonában javíthatnak.

TFSE-MTK Budapest–Sopron Basket 32-70 (2-18, 12-24, 11-8, 7-20)

A részletes statisztika ITT tekinthető meg.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!