Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kosárlabda: nem sikerült győzni a Kenguru Kupában

Publikálva: 2022.04.06 Frissítve: 2022.04.06

U11-es csapatunk a hetedik fordulóban lépett pályára.

Két csapat ellen játszottunk az F-csoportban a Kenguru Kupa 7. fordulójában. A Kőbányai Darázslányokkal most találkoztunk harmadik alkalommal. Sajnos most sem tudtuk megszorongatni őket, sőt elég nagy különbség alakult ki a végére, mert sok hibával játszottunk, rengeteg pontatlan megoldást választottunk.

Kőbányai Darázslányok–MTK Budapest 83-45 (18-15, 15-6, fb.: 6-5, 18-19, 26-0)

A csapat: Tüske Petra 33, Verebély Júlia 5, Bertalan Réka 3, Naszádos Patrícia 2, Verebes Hanna 1, Székely Zsófia 1, Pardi Liza -, Czibik Alma -, Vlcskó Natasa -, Puskás Dóra-.

A kis szusszanás utáni találkozón hajtós, kemény csapattal néztünk farkasszemet. A páratlan negyedekben jobban szerepeltünk, mint a páros etapokban. Nem tudtunk akkora előny kiharcolni, ami kitartott volna a végéig. Összezuhantunk, és két pontra voltunk csak képesek az utolsó tíz percben, ami nem volt elég a mérkőzés megnyeréséhez.

MTK Budapest–Újpest-MT/B 36-42 (10-4, 2-10, fb.: 4-4, 18-7, 2-17)

A csapat: Tüske Petra 18, Verebély Júlia 5, Bertalan Réka 4, Naszádos Patrícia 1, Verebes Hanna -, Székely Zsófia 1, Pardi Liza 2, Czibik Alma -, Vlcskó Natasa 5, Puskás Dóra –.

Kék-fehér lányaink vezetőedzője, Molnár Róbert így értékelte a látottakat.

‒ Mindkét meccsünkre jellemzőek voltak a pontatlan megoldások és a technikai hibák. Játszottunk már ennél sokkal jobban, sajnos ma ennyire futotta erőnkből. Remélem az utolsó fordulóban jó szerepléssel búcsúzunk a Kenguru Kupától.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!