Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kosárlabda: nem a mi napunk volt...

Publikálva: 2024.02.07 Frissítve: 2024.02.07 Utánpótlás

Egy győzelem, egy vereség a mérleg.

MTK Budapest–Budafoki Bakok 39-34 (9-8, 8-7, fb.: 4-8, 11-7, 7-4)

Láng Patrícia 15, Verebély Júlia 8, Gálik Liza 5, Maly Lenke 3, Dorogi Katalin 3, Papp Borbála 2, Juhász Nikolett 1, Czibik Alma 1, Molnár Manka 1, Patassy Hanga - , Czeizler Szofi - 

Budapest Honvéd/B–MTK Budapest 51-30 (14-8, 4-4, fb.: 3-1, 12-7, 18-10)

Láng Patrícia 5, Verebély Júlia 4, Gálik Liza 2, Maly Lenke -, Dorogi Katalin 9, Papp Borbála 4, Juhász Nikolett 2, Czibik Alma 2, Molnár Manka -, Patassy Hanga - , Czeizler Szofi 2 

Ötödik fordulójához érkezett az U12-es gyermekbajnokság. Azokkal a Budafoki Bakokkal játszottunk először, akiktől a 3. fordulóban egypontos vereséget szenvedtünk, így a revans lehetősége lebegett a lányok szeme előtt. Az első félidő sok hibát, kiegyenlített játékot hozott, amit egypontos előnnyel zártunk. A harmadik negyed harmadik percéig összeszedtünk hétpontos hátrányt, amit azonban szépen elkezdtünk lefaragni, így az utolsó nyolc percet ismét kétpontos előnyről kezdhettük meg. Szerencsére ellenfelünk sem volt a topon, sikerült megnyernünk a találkozót.

A második meccsen jó erőkből álló fiatal, gyors fiúcsapattal álltunk szemben. Sokszor indítottak le minket, több könnyű kosarat kaptunk. Nem igazán volt ellenszerünk a Honvédos srácok ellen, sima vereség lett a vége.

Nem a mi napunk volt ez a forduló. Már az első meccsen sem tudtunk olyan játékot mutatni, amilyet jobb napjainkon szoktunk hozni. Szerencsére ez nem bosszulta meg magát. A fiúk ellen azonban már el is fáradtunk, illetve jobb, összeszedettebb csapat benyomását keltette ellenfelünk. Győzelmünknek köszönhetően maradunk az I csoportban, innen várjuk a hatodik fordulót, ahol bízom benne, hogy jobb napot fogunk majd ki.

Molnár Róbert, edző

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!