Karate
Hárspataki Gábor

Kosárlabda: Magabiztos győzelem a Hepp-kupa második fordulójában (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.11.19 Frissítve: 2021.11.20 Kosárlabda női

Az MTK-TFSE női kosárlabdacsapata simán győzött a Kecskeméti KC ellen.

Az MTK-TFSE a Hepp-kupa második fordulójában az amatőr NB I zöld csoportjának hetedik helyén álló Kecskeméti KC gárdáját fogadta. Az első kosarat az ellenfél szerezte, de hamar magunkhoz ragadtuk az irányítást, és az első tíz perc végén 14-9-re vezettünk.

A második negyedben nyolc pontot dobtunk egymás után, így több, mint tíz ponttal vezettünk. A félidő végére már 25 pontos volt az előnyünk, ezzel gyakorlatilag eldöntöttük a továbbjutás sorsát.

A harmadik negyedre rátettünk még egy lapáttal: ebben a periódusban mindössze kettő pontot szerzett a Kecskemét, míg mi 28-at dobtunk. A záró negyed ezután csak formalitás volt, végül 105-37-es sikerrel jutottunk a kupa harmadik fordulójába.

Csapatunk legeredményesebb játékosa Kenyeres volt, aki 22 pontig jutott, míg Űr 19-cel járult hozzá a sikerhez.

Hepp-kupa, 2. forduló
MTK-TFSE–Kecskeméti KC 105-37 (14-9, 34-14, 28-2, 29-12)

Patai Benjamin (edző, MTK-TFSE): – A mai meccs három  pozitívuma, hogy mindenki megmutatta, aki pályára lépett, hogy taktikailag stabil és egyre szebb kosárlabdát játszunk. A második, hogy már csak egy kör választ el minket attól, hogy éremért játszhassunk. A harmadik pedig, hogy az MTK fiatal tehetsége, Kozma Zoé ismét szép játékkal rukkolt elő és megkoronázta a teljesítményét, hogy ő dobta a 100. pontot. Büszke vagyok a lányokra, de még sok kemény munka van előttünk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!