Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Leány kosárlabda: Lesz ez még jobb is

Publikálva: 2021.02.22 Frissítve: 2021.02.22 Kosárlabda női

U11-es leány kosárlabdacsapatunk két meccset játszott a Kenguru-kupa 5. fordulójában.

MTK Budapest–Zsíros Akadémia Kőbánya/Pannónia 35-40 (4-12, 11-2, fb.: 5-8, 11-8, 4-10)

MTK Budapest:
Balog Lujza 3, Tüske Petra 12, Hontert Zita, Vlcskó Natasa, Kovács Fanni 4, Pataki Gréta 12, Ullrich Zoé 1, Kisgyörgy Boróka 1, Czégai Panna, Verebes Hanna 2
Edző: Molnár Róbert

A Kenguru-kupa ötödik fordulójában lépett pályára U11-es leány kosárlabdacsapatunk, február 21-én. Ismertük első ellenfelünket, a Zsíros Akadémiát, mivel korábban már legyőztük őket egyszer. Ezúttal nem az elképzeléseink szerint indult a találkozó: futottunk az eredmény után, hamar meg is mutatkoztak rajtunk a fáradtság jelei. A második negyedben aztán átvettük a vezetést, rendkívül jó védekezésünknek köszönhetően. Az utolsó negyedben jött el a holtpont, ahol kiengedtünk, ezt a kőbányai csapat ki is használta, és visszavágott nekünk.

MAFC-Grosics–MTK Budapest 71-27 (14-8, 12-4, fb.: 5-4, 26-5, 14-6)

MTK Budapest:
Balog Lujza, Tüske Petra 13, Hontert Zita 1, Vlcskó Natasa, Kovács Fanni 2, Pataki Gréta 6, Ullrich Zoé 1, Kisgyörgy Boróka, Czégai Panna 2, Verebes Hanna 1
Edző: Molnár Róbert

A második találkozón az elejétől kezdve látszott, hogy nálunk fizikálisabb csapattal van dolgunk, szétfutottak minket a fiúk. Rengeteg indításkosarat kaptunk, nem találtuk az embereinket. Voltak jó momentumaink támadásban, de ezúttal ez kevés volt, sima MAFC-győzelem lett a vége.

Az erőnlétünkön látszott, hogy sokan tértek vissza betegségből a héten, ez nyilván kiütközött a meccseken. Voltak pontatlanságok, igaz, szerencsére már nem annyi, mint legutóbb, történt némi előrelépés. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!