Atlétika
Nagy Marcell

Kosárlabda: kikapott a TFSE-MTK, így döntetlenre áll a párharc (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.04.07 Frissítve: 2021.04.07 Kosárlabda női

Vereséget szenvedett klubunk élvonalbeli kosárlabdacsapata a Csata elleni párharc második mérkőzésén.

Az NB I rájátszásában az 5-8. helyért folyó párharcban a TFSE-MTK együttese a második találkozón 82-73-re kikapott a Városmajorban, ennek következtében 1-1-re áll a két győzelemig tartó párharc.

Magyar Bianka tanítványai nagyon rosszul kezdték a mérkőzést, és a negyedik percben már 10-2-re vezettek a vendégek. Ám a kék-fehérek hamar felébredtek, és négy perccel később már a hazaiaknál volt az előny 15-14-re. A továbbiakban fej-fej mellett haladtak a csapatok egészen a 19. percig, amikor is Bernáth Réka hárompontosával 39-38-ra jobban állt az MTK, ugyanakkor a félidő végét elrontották a lányok, és a nagyszünetre már 49-39-es vendég vezetés szerepelt az eredményjelzőn.

A második félidőben a csapatok között kialakult tízpontos különbség állandósulni látszott. A negyedik etap első felében Alisia Jenkins és Bernáth Réka vezérletével még egy utolsó felzárkózási kísérletre rápróbáltak klubunk játékosai, azonban hat pontnál nem sikerült közelebb kapaszkodni. Végül újabb vendégsiker születetett a párharcban, 82-73-ra megnyerte a mérkőzést a Csata, amivel egalizálta az állást. Szombaton a harmadik mérkőzéssel folytatják a csapatok.

TFSE-MTK–Ludovika FCSM Csata 73-82 (21-20, 18-29, 15-14, 19-19)
Részletes statisztika  

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!