Atlétika
Jankovics Dániel

Kosárlabda: két győzelemmel zárta a hétvégét U11-es csapatunk

Publikálva: 2022.03.07 Frissítve: 2022.03.06 Kosárlabda női

A Törekvés és a Csata sem tudott ellenállni Molnár Róbert csapatának.

A hatodik forduló programjában szereplő ellenfeleink közül mindkét csapattal találkoztunk már ezt megelőzően. A Törekvéssel még az első fordulóban, akkor magabiztosan nyertünk. Jól kezdtünk védekezésünk működött, járattuk a labdát, az üres helyzeteinket bedobtuk. Nem forgott veszélyben győzelmünk.

MTK Budapest–Törekvés Törpillák 51-26 (11-8, 8-4, fb.: 3-5, 17-4, 12-5)

Tüske Petra 20, Verebély Júlia 16, Pardi Liza 8, Székely Zsófia 5, Puskás Dóra 1, Vlcskó Natasa 1, Verebes Hanna -, Bertalan Réka –

A Csatás lányokkal immáron harmadszorra kerültünk össze, ez idáig kétszer sikerült felül kerekedni, reméltük most is így lesz, pláne úgy, hogy remek játékot mutattunk be az első meccsen. Védekezésünkön még tudtunk keményíteni a Törekvéses mérkőzésünkhöz képest, jó volt ezt látni. Támadásban folytattuk, ami bevált eddig, sok helyzetet alakítottunk ki, amikkel éltünk. Itt sem lehetett ma kérdés, mi lesz a vége.

Csata Pannónia–MTK Budapest 28-59 (8-14, 3-12, fb.: 3-5, 7-8, 7-20)

Tüske Petra 21, Verebély Júlia 9, Pardi Liza 2, Székely Zsófia 10, Puskás Dóra 3, Vlcskó Natasa 5, Verebes Hanna 5, Bertalan Réka 4

Molnár Róbert, vezetőedző: – Gratulálok a lányoknak, nagyon jó volt látni a mai szereplésüket. Védekezésben egyre jobban váltunk agresszívebbé, ebből adódott, hogy ellenfeleinket sok technikai hibára kényszerítettük. A pontszerzés is rendben volt ma, több olyan akciót vezettünk, ahol 2-3 passzt adtunk a kosarat megelőzően. Igazi csapatmunkát mutattak be, mindenki kivette a részét a győzelmekből. Le a kalappal, így kell továbbmenni ezen az úton! 

Kosárlabda: két győzelemmel zárta a hétvégét U11-es csapatunk

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!