Atlétika
Szabó Beatrix

Kosárlabda: Hegedűs Péter a TFSE-MTK Budapest új vezetőedzője

Publikálva: 2023.07.20 Frissítve: 2023.07.20 Kosárlabda női

Eddigi másodedzőnk, az NB I/B-s csapatunk (MTK-TFSE) vezetőedzője, Hegedűs Péter veszi át élvonalbeli együttesünk irányítását.

Az elmúlt évad végeztével eddigi vezetőedzőnk, Magyar Bianka távozott posztjáról, így kulcsfontosságú kérdéssé vált, hogy ki veszi majd át a helyét. Immár hivatalosan is bejelenthetjük újdonsült vezetőedzőnket, Hegedűs Pétert, aki elfogadta a vezetőség felkérését, és a következő szezontól ő vezeti az NB I/A-csoportban szereplő csapatunkat.

Hegedűs Péter már a debütáns idényben is másodedzőként segítette Magyar Bianka munkásságát, de a vezetőedzői szerep sem újdonság számára. A felnőttcsapat mellett az amatőr NB I-ben vezette az MTK-TFSE alakukatát, amellyel a legutóbbi évadban a bajnokságban és a Hepp-kupában is ezüstérmet nyert. Jelentős szerepet vállalt eddigi sikereinkben, kitartása és szakmai tudása mellett büszkék lehetünk arra is, hogy személyében újabb fiatal, lelkes szakember veszi kezébe csapatunk irányítását.

Hegedűs eddigi szerepkörét pedig Bozsó Ádám veszi át, aki 2020 novemberétől dolgozott másodedzőként az Euroligát is megjárt DVTK-nál, és nagy szerepet vállalt az aktuális ellenfelek feltérképezésében. Emellett a szolnoki származású tréner Budapesten magyar kosarasok egyéni képzésével is foglalkozott. Reméljük, hogy nálunk is szép győzelmekhez segíti majd a csapatot, és kiváló duót alkot Hegedűs Péterrel.

Erőnléti edzőként Juhász Ferenc és masszőrként Djelmis Angéla továbbra is a TFSE-MTK együttesét segíti.

Mindenkinek sikerekben gazdag munkát kívánunk!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!