Atlétika
Jankovics Dániel

Kosárlabda: Győrben sem sikerült nyerni az MTK-TFSE-nek

Publikálva: 2021.05.11 Frissítve: 2021.05.11 Kosárlabda női

Másodvonalbeli együttesünk ismét vereséget szenvedett. Az MTK-TFSE ezúttal Győrben maradt alul 70-56-ra.

A női amatőr NB I-ben szereplő MTK-TFSE kosárlabdacsapata ezúttal Győrbe látogatott azzal a céllal, hogy két vereség után újra a győzelem útjára lépjen. A tabella 12. helyén álló hazaiaknál négyen is szerepeltek az NB I A csoportos együttes keretéből, így nem volt könnyű dolga Hegedűs Péter tanítványainak, ha elakarták hozni a két pontot a Rába-parti rivális otthonából.

Az első tíz percben a gárdák fej fej mellett haladtak, ennek következtében a negyed végére 19-18-as győri vezetés szerepelt az eredményjelzőn. A második etapban sajnos komolyan visszaesett a kék-fehérek támadójátéka, és védekezésben is több pontot kaptak az MTK-s lányok, így a nagyszünetben a vendéglátók javára több mint tíz pontos különbséggel (40-28) mehettek pihenni a csapatok.

A második félidőben már jobban játszottak egyesületünk kosarasai, azonban a győriek végig tartották – az első húszpercben kiharcolt – nyolc-tíz pontos előnyüket. Benke Sára és Szeitl Vanessa pontjai ellenére a hátrányt a végső dudaszóig nem is sikerült ledolgozni, így ismét vereség lett a vége.

Az MTK-TFSE továbbra is tabella harmadik helyén áll, a következő fordulóban, pénteken a MAFC-hoz látogat.

UNI-Győr Szese–MTK-TFSE 70-56 (18-19, 22-9, 13-14, 17-14)
Részletes statisztika

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!