Atlétika
Moravcsik Angéla

Kosárlabda: egy győzelem és egy vereség a mérleg

Publikálva: 2021.11.22 Frissítve: 2021.11.21 Kosárlabda női

U11-es csapatunk így szerepelt a bajnokság második fordulójában.

Csata Pannónia–MTK Budapest 41-46 (2-13, 13-13, fb.: 5-4, 8-7, 13-9)
Tüske Petra 22, Pardi Liza 12, Verebély Júlia 5, Tóth Fruzsina 3, Gulyás-Dobó Szofi 1, Székely Zsófia 1, Czibik Alma 1, Verebes Hanna 1

MTK Budapest–Békási/Dűlői Kaszások 17-66 (7-14, 2-16, fb.: 4-5, 2-10, 2-21)
Pardi Liza -, Verebély Júlia 5, Tóth Fruzsina 2, Gulyás-Dobó Szofi 1, Székely Zsófia 8, Czibik Alma -, Verebes Hanna 1

Az edző, Molnár Róbert értékelése: – A Kenguru-kupa második fordulójában első mérkőzésüaz nket a Csatás lányokkal játszottuk. Nagyon jó rajtot vettünk, az első negyedben nagyobb előnyt sikerült kialakítanunk. A második etapban sajnos a védekezésünk hagyott kívánni valót maga után, nem találtuk az embereinket, sok üres kosarat dobott ellenfelünk. Szerencsére azért mi sem voltunk restek támadásban, köszönhetően Petrának. Az első tíz percben szerzett fórunk szerencsére kitartott a végéig, így győzelemmel kezdtünk.
A második meccsen sajnos nem voltunk már meg a szabályban foglalt nyolc fővel, így automatikusan a Kaszások csapatáé lett a győzelem, de ennek a pályán is megfeleltek. Érthetően nagyon elfáradtak a végére a lányok. 
Izgalmas első meccset játszottunk, melyen, ha kicsit jobban figyelünk védekezésben, nem kellett volna a végén izgulni. Szépen járattuk a labdát, ennek köszönhetően sok üres dobásunk volt, ezeket értékesítettük is. Remélem a következő fordulóban még jobb játékot mutatunk, bár a mostani miatt sem kellett szégyenkezni. Hajrá lányok!  

Kosárlabda: egy győzelem és egy vereség a mérleg

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!