Atlétika
Nemes Rita

Kosárlabda: Dícséretet érdemelnek

Publikálva: 2021.05.10 Frissítve: 2021.05.16 Kosárlabda női

Egy győzelemmel és egy vereséggel zártuk a szezont.

MTK Budapest–Zuglói Sasok Herman 39–42 (10-6, 3-12, fb.: 5-4, 8-6, 12-10, 1-4)
Balog Lujza 1, Kerülő Hanna 2, Kisgyörgy Boróka -, Kovács Fanni 1, Pataki Gréta 14, Sárosi Szonja 1, Szabó Hedvig -, Székely Zsófia -, Tüske Petra 24, Verebes Hanna -, Vlcskó Natasa 1

A nyolcadik, egyben utolsó fordulón vettünk részt a Kenguru-kupában. Mindkét ellenfelünkkel játszottunk már ebben a szezonban, a fiúktól kikaptunk két fordulóval ezelőtt. Szoros, hosszabbításba torkolló meccsen végül alul maradtunk, de apait, anyait beleadtak a lányok. A hosszabbításban fogytunk el erővel, amit a Zuglói Sasok kihasználtak azzal, hogy pontosabbak voltak a kritikus pillanatokban.

Vasas Bolhák–MTK Budapest 37–43 (3-6, 0-10, fb.: 5-4, 8-14, 21-9)
Balog Lujza 4, Kerülő Hanna 4, Kisgyörgy Boróka 3, Kovács Fanni 3, Pataki Gréta 11, Sárosi Szonja -, Szabó Hedvig 1, Székely Zsófia -, Tüske Petra 14, Verebes Hanna -, Vlcskó Natasa 3

A második meccsen sikerült javítanunk, végig kontrolláltuk a mérkőzés alakulását. Az utolsó negyedben kicsit hullámzóvá váltak támadásaink, amit megérzett riválisunk és folyamatosan jött fel. A fontos pillanatokban azonban mindig szereztünk egy kosarat.

Nagy utat jártak be a lányok a szezon elejétől a végéig. Sokak ebben az évben kezdtek el kosarazni, így nagyon jót tett nekik a meccseken való részvétel. Jár a dicséret minden csapattagnak. A szülőknek köszönjük a támogatást, hogy folyamatosan ki tudtunk állni a fordulókon.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!