Tenisz
Fucsovics Márton

Kiss Gréta is kék-fehérben folytatja

Publikálva: 2018.07.03 Frissítve: 2021.01.27 Röplabda

A Vasas Óbudából erősítettünk.

Fiatal, magyar és rendkívül tehetséges. Kiss Gréta megtestesít mindent, amit az MTK röplabdacsapatánál keresünk. A 20 éves játékos több okból is örömmel igazolt klubunkhoz.

Egyrész örültem, hogy az eredeti posztomon számítanak rám, másrészt Gábor személye, illetve az általa felvázolt koncepció is nagyon szimpatikus volt – mesélte Gréta. – Többeket ismerek a csapatból, például Godó Pannit a válogatottból, és rajta is láttam, mennyit fejlődött az elmúlt szezonban.

Gréta sokszoros utánpótlás-válogatottnak vallhatja magát – nyitásfogadó, első ütőként –, a Vasasnál mégis liberó-poszton számítottak rá.

A Vasasban töltött szezon után azt mondanám, a fogadás és a mezőnyözés az erősségem, illetve a liberóként szerzett tapasztalatoknak köszönhetően jobban átlátom a játékot. Viszont támadásban mindenképpen szeretnék még fejlődni, előrelépni.

Tóth Gábor nagy reményekkel várja Gréta érkezését.

– Gréti az előző szezonban liberóként szerepelt, én viszont az eredeti posztján, ütőként számítok rá, Berni helyén. Fiatal, tehetséges játékos, tökéletesen illik a szakosztály koncepciójába. Főszerepet szánok neki – árulta el vezetőedzőnk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!