Kézilabda
Kobela Tamara

Kikaptunk, de nem szomorkodunk (GALÉRIA)

Publikálva: 2019.05.06 Frissítve: 2019.05.06

Bihari Máté búcsúfellépésén, bár győznünk nem sikerült, nagyszerű hangulataban köszöntek el tőle szurkolóink.

MTK Törökbálint–MEAFC-Miskolc 68-82 (12-21, 20-17, 25-21, 11-23)
Törökbálint Sportközpont
statisztikai lap

A szezon utolsó mérkőzésén férfi kosárlabdacsapatunk a MEAFC-Miskolc együttesét fogadta, mely egyben Bihari Máté búcsúmeccse volt. Nem kezdett jól együttesünk, így a borsodiak már az első negyed végén kilencpontos előnynek örülhettek.

A második játékrésztől kezdve elkezdtünk kapaszkodni, így a félidőben hat, a harmadik tíz perc végére pedig már kettő pontra sikerült kozmetikázni a hátrányt. Sajnos a hajrá a miskolciaknak sikerült jobban, így végül 14 pontos győzelmet arattak. 

Bódi Ferenc: – Semmi nem árnyékolhatta be ma – az Elites legenda – Bihari Máté utolsó mérkőzését. Hozzá méltóan, hatalmas energiákat mozgósítva, óriási alázattal, és a tőle megszokott csupaszív játékkal búcsúzott az érte nagy létszámban kilátogató nézőktől. Nagyon büszke vagyok, hogy együtt dolgozhattunk, és nagyon jó embert ismerhettem meg személyében, amilyennel a pályafutásom során nem sokkal találkoztam. Nagyon sok sikert kívánok neki a civil életben. Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a kilátogató nézőknek, szurkolóknak a rég nem tapasztalt hangulatot, mellyel feledhetetlenné tették az estét.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!