Karate
Sterck Laura

Ki kell jönnünk a hullámvölgyből!

Publikálva: 2020.12.06 Frissítve: 2020.12.06 Kosárlabda női

Bernáth Rékával, a TFSE-MTK Budapest női élvonalban szereplő kosárlabdacsapatának meghatározó játékosával beszélgettünk a PEAC-Pécs elleni vesztes bajnokit követően.

Három győzelemmel és öt vereséggel áll jelenleg a TFSE-MTK Budapest első osztályú női kosárlabdacsapata, amely legutóbb Pécsett talán az aktuális évad legrosszabb mérkőzését játszotta. Búslakodni persze nincs idő, a következő időszakban ugyanis roppant fontos megmérettetések várnak a lányokra.

– Ritmustalanul, lassan és pontatlanul játszottunk, igazából egyáltalán nem lehetünk elégedettek a teljesítményünkkel. Mi egy dobó csapat vagyunk, ezúttal viszont sajnos nem tudtuk a hárompontosokra épülő játékunkat hatékonyan hozni. A Pécs teljesen megérdemelten nyerte meg az összecsapást – értékelt csalódottan csapatunk fiatal, mégis meghatározó kosárlabdázója, Bernáth Réka, aki az aktuális évadban úgy tűnik, megint szintet lépett, hiszen most már nem az U20-as szabály miatt tölt rengeteg időt a parketten.

– Valóban, rendkívül boldoggá tesz, hogy ennyire bíznak bennem az edzők. Általában érzem is magamon, hogy meccsről meccsre fejlődök, most viszont úgy, mint a csapat, én is hullámvölgyben vagyok, amelyből sürgősen ki kell jönnünk valahogy! Magunkban kell megtalálni a hibát, mert a többi együttest is elérte a vírus, nem foghatjuk pusztán erre. Én szerencsére egyébként megúsztam, nem fertőződtem meg, ettől függetlenül nekem is tíznapos kényszerpihenőre kellett vonulnom, ami sosem kellemes így a szezon kellős közepén. Most jelenleg borúsan látok mindent, holnaptól kezdve viszont már csak azon leszek, hogy visszatérjek a jó formámhoz. A következő két hétben ki-ki meccsek várnak ránk, ezeken sok múlhat, szóval tényleg ki kell jönnünk a hullámvölgyből!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!