Atlétika
Jankovics Dániel

Kézilabda: vereségek az utánpótlásnál húsvét előtt

Publikálva: 2024.04.02 Frissítve: 2024.04.02 Kézilabda

A serdülő a Dunaújvárostól, az ifi pedig a Vác csapatától kapott ki.

U17-es együttesünk a Dunaújváros vendégeként lépett pályára. Alakulatunk nem tudta megnehezíteni ellenfele dolgát, már a félidőben tetemes különbség alakult ki, ami a végére is megmaradt, 44-18-ra elveszítettük a mérkőzést.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 21. forduló

DKKA‒MTK Budapest 44-18 (22-8)

Báthori Gábor: — A hétvégi U15-ös forduló után Dunaújvárosba utaztunk, ahol ismét megtapasztalhattuk a serdülő osztály különbségét. Korban, súlyban, gyorsaságban és tudásban is más szint a kettő. Mi ezt a szintet még nem tudjuk megközelíteni, de dolgozunk és tapasztalunk!
 

Az U19-esek hazai környezetben küzdhettek meg a Váci NKSE csapatával a két pontért. Nagy lendülettel kezdtük a találkozót, az első tíz percben egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. A folytatásban azonban fordítottak a vendégek, és a 23. percre már 10-7-re vezettek, ami a szünetre négygólos hátránnyá nőtt számunkra.

A második játékrészben bentmaradtunk az öltözőben, így pár perc alatt nyolcra nőtt a különbség. Szépen harcoltak a mieink, és a remek hajrának köszönhetően visszajöttek 26-23-ra, de csak a szépítés sikerült, a pontszerzés már nem, öt góllal kikaptunk a Váctól.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 21. forduló

MTK Budapest‒Váci NKSE 25-30 (10-14)

Kekezovity Marinko: ‒ Ezen a meccsen megérdemeltük a vereséget, hiszen vágy és motiváció nélkül játszottunk. Remélem, hogy a következő mérkőzésre ez változik, és ismét lesz harci szellem a csapatban, és jobban hiszünk magunkban és egymásban.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!