Tenisz
Piros Zsombor

Kézilabda: újabb két játékos döntött a maradás mellett (VIDEÓ)

Publikálva: 2022.02.19 Frissítve: 2022.02.19 Kézilabda

Szabó Laura és Koronczai Petra jövőre is a kék-fehér célokért küzd.

A jövő évi keret kialakításával kapcsolatos megegyezések a végéhez közelednek, most újabb két szerződést hosszabbító, jelenleg is kék-fehérben kézilabdázónkat jelenthetjük be. Szabó Laura és Koroczai Petra is marad.

Szabó Laura 2021 nyarán a Váci NKSE együttesétől igazolt hozzánk, és további egy évre szóló megállapodást kötött egyesületünkkel. A beálló pozícióban és hármas védőben bevethető játékos kék-fehér színekben ölthette magára újra a nemzeti mezt, hiszen tagja volt a spanyolországi világbajnokságon szereplő magyar válogatottnak.

Laura arról mesélt, hogy miért döntött úgy, hogy továbbra is klubunkat erősíti, illetve, hogy poszttársával milyen kiválóan kiegészítik egymást a pályán.

Koronczai Petra szintén az idény elején igazolt az MTK Budapestbe, ő a NEKA, balatonboglári székhelyéről érkezett a fővárosba. Petra szintén felöltheti magára a piros-fehér-zöld mezt, ám ő még nem a felnőttek, hanem a junior válogatott berkein belül bizonyíthatja tudását.

Petra egy plusz egy éves kontraktust írt alá a klubbal, és arról is beszélt hogyan érzi magát nálunk, milyen fejlődési lehetőségeket nyújt számára, hogy kék-fehérben szerepel.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!