Karate
Sterck Laura

Kézilabda: újabb átlövőnk dőlt ki a sorból hosszú időre

Publikálva: 2022.11.29 Frissítve: 2022.11.28 Kézilabda

Koronczai Petra a felkészülés egyik gyakorlásán szenvedett súlyos sérülést.

Aki követte a Motherson Mosonmagyaróvári KC elleni mérkőzésünket, annak már feltűnhetett, hogy Koronczai Petra csupán a lelátón volt képes társai segítségére lenni. Sajnos játékosunkra nagyon hosszú hónapokon át nem számíthatunk, ugyanis térdszalagszakadást diagnosztizáltak nála. Petra az egyik támadás közben esett össze fájdalmasan, akkor még azt hittük nagyobb az ijedtség, de a másnapi MRI vizsgálat kimutatta, hogy nagy a baj. Átlövőnk maga mesélte el, hogy mit élt át a rossz mozdulat során.

‒ Cselezni akartam, és éreztem mikor kitámasztottam a bal lábammal, hogy a térdem kiugrott majd vissza egyből. Elestem, tudtam, hogy valami történt, viszont nem gondoltam volna, hogy el is szakadt a szalagom.

Petrát nagyon megviselte a diagnózis, de most már a jövőbe tekint, és a műtét után azért fog dolgozni, hogy minél hamarabb visszatérhessen a pályára.

‒ Az eredmény nagyon rosszul érintett, kicsit összetörtem, de másnap már csak az lebegett a szemem előtt, hogy újra pályára lépjek, ezért fogok dolgozni minden nap. A műtétre december végén kerül sor, januárban pedig elkezdhetem a rehabilitációt.

Jobbulást kívánunk játékosunknak, és mielőbbi visszatérést a pályára!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!