Atlétika
Nagy Marcell

Kézilabda: új játékossal bővült a keretünk

Publikálva: 2022.12.17 Frissítve: 2022.12.16 Kézilabda

A két átlövő sérülésével nehéz helyzetbe került kézilabdacsapatunk, így mindenképp lépni kellett az ügyben.

Az már biztos, hogy Koronczai Petra és Kekezovity Anna sem tud a segítségünkre lenni ebben a szezonban, hiszen mindketten keresztszalag szakadást szenvedtek. A két kieső nagy veszteség számunkra, így a vezetőség azon volt, hogy új játékossal bővítse Vágó Attila variációs lehetőségeit. Idény közben nem egyszerű helyzet ez, hiszen minden játékosnak élő szerződése van, ám így is megvalósult az igazolás.

A klubunk sikerrel járt, hiszen a Moyra-Budaörs Handball elleni párharcon már csapatunkat erősíti Kobela Tamara. Az érkező, a jelenleg NBI/B-s Vasas SC-től teszi át a székhelyét a kék-fehérekhez. Tamival az idei bajnokság végéig kötött szerződést a vezetőség, akivel az NBI-es lehetőségről beszélgettünk.

‒ Nagyon örültem a megkeresésnek, természetesen hívogató volt az NBI-es lehetőség, bár furcsa szezon közben váltani, hiszen eddig ilyen nem történt velem. Azon vagyok, hogy a ritmust minél előbb felvegyem a csapattal, es a sérülésem utáni hosszú rehabilitációs időszakot követően fejlődni tudjak, és erre remek lehetőség az, hogy az MTK Budapest együttesébe jöttem.

A 26 éves átlövő a hét második felében csatlakozott a lányokhoz, akik nagyon befogadóak voltak vele, pedig csak egy-egy játékost ismert korábban személyesen az állományból.

‒ A csajok nagyon segítőkészek voltak velem az edzésen. Sallai Nikivel már játszottam ‒ Egerben ‒ egy csapatban, Mészáros-Mihálffy Adrit is volt alkalmam megismerni nyáron, közös barátnőnk által. A többieket pedig a pályáról, ellenfélként ismerem, de mindenki nagyon pozitívan állt hozzám az első perctől fogva.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!