Tenisz
Fucsovics Márton

Kézilabda: Túl az első edzőmeccsen (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.07.30 Frissítve: 2021.07.30 Kézilabda

Első edzőmeccshez képest kifejezetten jó iramot hozott a Debrecen elleni találkozó.

DVSC SCHAEFFLER–MTK Budapest/FTC-Rail Cargo Hungaria 30-29 (18-14)
Mátraháza, zárt kapus

Összeállítás: Suba, Győri – Csiszár-Szekeres, Szabó L. 3, Kekezovity 3, Sallai 1, Pelczéder 1, Pál T. 2, Stolle 2, Koronczai 1, Bölk 3, Bujdosó-Gerháth 3, Marincsák 3 (2), Bánfai, Mazák-Németh, Juhász E., Tóth N. 2, Kovács A. 2, Zentai, Ferenczy D. 1, Behnke 2
Vezetőedző: Golovin Vlagyimir 
Női kézilabdacsapatunk lejátszotta első nyári edzőmérkőzését – a Ferencváros játékosaival kiegészülve. A Mátraházán edzőtáborozó DVSC SCHAEFFLER volt a mieink ellenfele, Szilágyi Zoltán azonban nem számíthatott a sérült Kovács Annára, illetve a válogatottban szereplő Vámos Petrára és Bordás Rékára. Golovin Vlagyimir egyedül a kisebb sérüléssel bajlódó Kürthi Laurát volt kénytelen nélkülözni.

A vendégcsapat 21 fős létszáma nem könnyítette meg vezetőedzőnk dolgát, de igyekezett mindenkinek egyenlő játéklehetőséget adni, három különböző sor váltotta egymást a pályán.

A fővárosi csapat kezdte jobban a találkozót, de az első játékrész derekán fordítani tudott a DVSC, és végül 18-14-es hazai előnnyel fordultunk. A második félidőben hamar ledolgoztuk hátrányunkat, majd a folytatásban fej-fej mellett szerezte a gólokat, de végül Szilágyi Zoltán tanítványai jöttek ki jobban az adok-kapokból.

Folytatás augusztus 6-án a Kisvárda otthonában.  

Golovin Vlagyimir:Nagyon hasznos mérkőzés volt. Persze ennél a létszámnál mindenki kevesebb játéklehetőséghez jutott, általában, de ezzel együtt is jó tempót diktáltunk. Akadtak persze hibák, amelyeket ki kell javítanunk, de összességében kiváló volt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!