Atlétika
Nagy Marcell

Kézilabda: szerdán kupameccs Kazincbarcikán

Publikálva: 2023.12.11 Frissítve: 2023.12.11 Kézilabda

Csapatunk az NB II-es ellenfél ellen is ugyanúgy készül, mint egy velünk azonos osztályban szereplő riválisra.

A világbajnokság miatti szünetben számos edzőmérkőzés szerepel a mieink programjában, ám a sok felkészülési találkozó ritmusát egy tétmeccs töri meg, hiszen december 13-án Kazincbarcikára látogatnak Vágó Attiláék. A Tippmix Magyar Kupa IV. fordulójában az NB II-es Bordos Sport Klub-Miskolc vár ránk 18:00 órától.

Lányaink az előző körben az NB I/B-s SZISE-Bamba Marha legyőzésével jutottak a következő fordulóba, ahol ismét alacsonyabb osztályú ellenféllel néznek szembe, szerdán ugyanis NB II-es csapattal harcolhatunk meg a továbbjutásért. A Borsod Sport Klub-Miskolc gárdája az NB II D-csoportjában jelenleg a tabella második helyén áll, azonos pontszámmal az első helyezett csapattal. Tizenegy forduló alatt húsz pontot szereztek, mindössze egy vereség áll a borsodiak neve mellett. Leggólerősebb játékosuk Tóth Abigél, aki 71 találattal vezeti az eredményességi rangsort. Ellenfelünk játékosállományában az NB I-ből ismerős arcot is felfedezhetünk, Puhalák Szidónia is a keret tagja.

Vágó Attila: ‒ A szerdai kupamérkőzésre hasonlóképpen készülünk, mint az előző körben kiejtett ellenfelünkre. Még véletlenül sem szabad lebecsülnünk őket. Saját játékunkat kell ráerőltetnünk ellenfelünkre, és ez újabb jó lehetőség, hogy tökéletesítsük a játékunkat.

Tippmix Magyar Kupa IV. forduló

2023. december 13. szerda 18:00, Kazincbarcika, Kazinczy Sportcsarnok

Borsod Sport Klub-Miskolc‒MTK Budapest

Játékvezetők: Rontó Á., Szanyi P.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!