Atlétika
Szabó Beatrix

Kézilabda: Részsikerekben bízva

Publikálva: 2021.05.21 Frissítve: 2021.05.20 Kézilabda

A K&H liga 24. fordulójában a Győri Audi ETO KC otthonába látogatunk.

Két vesztes rangadó után újabb nehéz túra vár női kézilabdacsapatunkra: a bajnoki és BL-címvédő Győri Audi ETO KC otthonába látogatunk. A szombati lesz a két együttes szezonbeli harmadik összecsapása: a februári bajnokit 40-23-ra, a kupameccset 37-27-re nyerték a zöld fehérek.

Némi változás a korábbiakhoz képest, hogy szombaton immár Ambros Martin ül a győriek kispadján, mivel a Ferencváros elleni vereséget követően a klub elköszönt Danyi Gábortól. A papírforma természetesen így is a hazaiak mellett szól, a mieink inkább a DVSC elleni meccsre való felkészülés egyik állomásaként tekinthetnek a szombati összecsapásra.

Az ETO legeredményesebb játékosa a 21 meccsen 113 gólt jegyző Estelle Nze-Minko, míg nálunk a 23/165-ös mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.   
A legutóbbi két mérkőzés sajnos nem úgy alakult, ahogy reméltük, egyik poszton sem tudtunk olyan teljesítményt nyújtani, mint szerettünk volna – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Természetesen tisztában vagyunk a Győr erejével, de bízom benne, hogy egy-két kisebb részsikerrel gazdagodhatunk szombaton.

A szombati mérkőzésen Paska Dániel és Vastag Sámuel fújja a sípot, a hivatalos személyek Hegyi Gábor és Fancsali András lesznek.

2021. május 22. 15:00 Győri Audi ETO KC–MTK Budapest (K&H liga, 24. forduló); Audi Aréna

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!