Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kézilabda: nehéz ellenfelekkel nézett szembe U15-ös csapatunk a harmadik fordulóban

Publikálva: 2023.10.16 Frissítve: 2023.10.16 Kézilabda

A veretlen FTC, és a Szent István SE ellen játszottunk, akikkel a múltkor kiélezett mérkőzésen szereztük meg a győzelmet.

Hétvégén, hazai pályán harcolhatott meg U15-ös csapatunk, és erős ellenfelekkel nézett szembe az FTC és a SZISE személyében. Az FTC a csoportban veretlen mérleggel állt, a Szent István SE ellen pedig legutóbb kiélezett mérkőzésen, az utolsó percekben döntöttük el a javunkra a meccset. Az FTC elleni találkozó kiváló erőfelmérőnek is bizonyult, az első félidőben tartottuk a lépést velük, szünetben mindössze egy gól volt a hátrányunk. Sajnos a második játékrész nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, és nem volt kérdés, hogy ellenfelünk nyeri a találkozót. A második összecsapás a Szent István SE ellen hasonlóan zajlott, mint az előző, végig szoros állás mellett folyt a küzdelem, és ezúttal pontosztozkodásra került sor.

OGYB LU15 II. osztály VI/B, 3. forduló

Ferencvárosi TC‒MTK Budapest 32-30 (15-14)

Szent István SE‒MTK Budapest 29-29 (17-16)

Báthori Gábor: ‒ Sajnos csak egy félidőn keresztül tudtuk megnehezíteni a zöld-fehérek dolgát, és a végén ránk nézve volt hízelgő, hogy csak két gól volt a különbség a javukra. A nap második mérkőzésén azzal a csapattal találkoztunk, akik ellen az előző fordulóban kiváló hajrával sikerült nyernünk. A mai mérkőzés is végig kiélezett volt és a megosztoztunk a pontokon.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!