Atlétika
Jankovics Dániel

Kézilabda: nagy túrával indul a szezon

Publikálva: 2022.07.05 Frissítve: 2022.07.05 Kézilabda

A Kisvárda Master Good SE csapatával kezdjük, és az FTC Rail-Cargo Hungaria együttesével zárjuk a 2022/23-as bajnokságot.

Kék-fehér kézilabdás lányaink számára a hét közepén véget ér a nyári vakáció, ugyanis kezdetét veszi a következő idényre való felkészülés. A csapat már annak tudatában vághat bele a munkába, hogy elkészült a 2022/23-as bajnokság menetrendje. A mieink közvetlen riválissal kezdenek, Kisvárdára látogatunk először, majd első hazai találkozónkat a DVSC Schaeffler gárdával játsszuk. A továbbiakban Dunaújvárosban vendégeskedünk, és az Alba Fehérvár KC csapatát fogadjuk. Ezután két idegenbeli meccs vár ránk, hiszen elsőként az újra elsőosztályú tagságot kiharcoló békéscsabai katlanba utazunk, majd a mosonmagyaróváriak vendégei leszünk.

A hetedik fordulóban a Budaörs érkezik a Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnokba, majd érdi vendégszereplés következik. A kilencedik körben a Siófok látogat hozzánk, majd Vácra megyünk, és a szintén nagy visszatérő NEKA együttesét fogadjuk. Az utolsó két fordulóra maradt a két legnagyobb csapat számunkra, először a győriekhez utazunk, majd a zöld-fehér ferencvárosiakkal zárjuk ‒ hazai közönség előtt ‒ a bajnokság őszi részét. Kis pihenő után pedig már a tavaszi mérkőzésekre, vagyis a visszavágókra hangolódhatunk. A pontos időpontokat a közeljövőben egyeztetik a csapatok.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!