Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Kézilabda: megvan az utánpótláskorúak menetrendje is

Publikálva: 2023.07.26 Frissítve: 2023.07.26 Kézilabda

Serdülőink a Nyugati, a juniorok a Keleti csoportba kerültek.

Megtörtént a sorsolás a fiataloknál is, ahol csapataink más-más régióba kerültek. A serdülők az osztályozó mérkőzésen ugyan kikaptak, elveszítve ezzel az első osztályú tagságot, de a Magyar Kézilabda Szövetség felkérte klubunkat, hogy a kiesés ellenére vállalja az élvonalban való szereplést, aminek mi örömmel teszünk eleget. Ez pedig azt jelenti, hogy a serdülők is a legmagasabb szinten kézilabdázhatnak, a változás csupán annyi, hogy a Keleti csoport helyett a Nyugatiban versenyeznek.

Az ifiknél változás nem történt, kiharcolták a mieink az első osztályú tagságot, így továbbra is a Keleti csoportban kapnak helyet. A versenyeztetés eldőlése után pedig már az is kiderült, hogy kik és milyen sorrendben lesznek a mieink ellenfelei. Ugyan a pontos időpontokra még várni kell, zajlanak az egyeztetések, de az időrendi besorolás már elkészült.

Az U17 Érden kezdi meg a bajnokságot, majd a budaörsi fiatalok elleni meccsel avatja a hazai pályát. Ezután pedig a Győr, Siófok, Székesfehérvár, Szent István SE, Nemesvámos, Dunaújváros, Szombathely, Kispest, NEKA, Csepel ellen folytatják a mieink, és az őszi fordulót a Kozármisleny ellen zárják.

Az U19 ‒ a felnőttcsapathoz hasonlóan ‒ Kisvárdán kezd, majd az első hazai tétmeccset a Szeged ellen játssza. Ezután pedig a BVSC-Zugló, FTC, Hajdúnánás, Vasas SC, Debrecen, Váci NKSE, Békéscsaba, Kecskemét, Orosháza, Praktiker-Vác, ÓKSI gárdái következnek. Tavasszal pedig a serdülőknél és az ifiknél is a visszavágókra kerül sor.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!