Atlétika
Jankovics Dániel

Kézilabda: megvan az első győzelem az utánpótlásban

Publikálva: 2023.09.17 Frissítve: 2023.09.17 Kézilabda

Az U19-es csapatunk a BVSC-Zugló otthonából hozta el a két pontot.

Csütörtökön a győri csapathoz látogatott U17-es együttesünk. A találkozót a hazai gárda kezdte jobban, 5-1-re lépett el, ám a mieink sem tétlenkedtek, 5-3-ra zárkóztak. A győri időkérés viszont újra lendületbe hozta a zöld-fehér lányokat, így a szünet előtt a tízgólos különbség is kialakult. A fordulást követően is tartott a győri dominancia, aminek 49-14-es vereség lett a vége.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 3. forduló

Győri ETO KC‒MTK Budapest 49-14 (16-6)

Az ifik pénteken a BVSC-Zugló otthonában léptek pályára, ahol a remekül indították a meccset, hiszen 3-0-s előnyre tettek szert. A 12. percben Szájer Hanna góljával már öt góllal jártunk a hazai gárda előtt, és a folytatásban már hat is volt közte. Kettő gólt ledolgoztak a BVSC-Zugló lányai, így 14-10-ről várhattuk a második játékrészt.

A fordulást követően isem engedtük ki a kezünkből a magabiztos vezetést, olyannyira, hogy Fehér Dominika találata már a hétgólos különbséget állította be a 43. percben. Uraltuk a találkozót, tizenegy perccel a lefújás előtt már kilenccel mentünk, amiből a végére nyolc meg is maradt, 28-20-ra nyertünk. Ezzel a győzelemmel megszületett az első siker a bajnokságban.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 3. forduló

BVSC-Zugló‒MTK Budapest 20-28 (10-14)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!