Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: megszerezte második győzelmet U19-es csapatunk.

Publikálva: 2023.10.10 Frissítve: 2023.10.10 Kézilabda

Hajdúnánáson nyertek Kekezovity Marinkóék.

A serdülők csütörtökön Székesfehérvárra utaztak, ahol már az első félidőben jelentős hátrányba kerültek. A meccs elejétől a kezében tartotta a találkozó alakulását a hazai csapat, és folyamatosan növelte előnyét. Hétről hétre látszik a fejlődés a játékosainkon, de a sok technikai hiba, eladott labda és kihagyott helyzet megpecsételte a sorsunkat, ami a vendéglátóink győzelmét eredményezte.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 1. forduló

Alba Fehérvár KC‒MTK Budapest 50-34 (26-14)

Báthori Gábor: ‒ Ismét hasznos mérkőzést tudtunk játszani Fehérváron, ahol egészen biztató periódusokat is produkáltunk. Sajnos a sok technikai hibát, eladott labdát és az elkapkodott lövések számát nem sikerült jelentősen csökkenteni, de kezd látszani a fejlődés. Wágner Csenge és Kovács Nikolett játéka is kimagaslott a csapatból. Bízom benne, hogy egyre többen követik őket a következő hetekben. Látszanak a pozitív jelek!

Az ifik Hajdúnánásra látogattak, ahol a meccs elejétől nálunk volt az előny, ám bő tíz perc után egyenlíteni tudott a hazai gárda. Kellett pár perc, hogy rendezzük sorainkat, és újra ellépjünk három góllal. Szerencsére ez sikerült, és a szünet előtt négyre növeltük a különbséget.

A második félidőben közel tíz percig nem kaptunk gólt, köszönhetően Szőke Szonja és a védelem jó teljesítményének, a támadásaink pedig kiválóan működtek, Koczka Lili és Bari Csenge vezérletével a 40. percben 22-12-re vezettünk. A folytatásban pedig nem forgott veszélyben a sikerünk, sőt még növelni is tudtuk a differenciát, tizenkettőre.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 5. forduló

Hajdúnánás SK‒MTK Budapest 18-30 (11-15)

Kekezovity Marinko: ‒ Elégedett vagyok a meccsel, mert mindent megtettünk a pályán, amit az öltözőben megbeszéltünk. A védekezés jól működött, és a kapusunktól biztos hátteret kaptunk. Minden lányt dicséret illet az odaadásért és a küzdőszellemért. Ez a meccs igazi csapatsiker volt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!