Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kézilabda: még várat magára a siker az utánpótláskorúaknál is (GALÉRIA)

Publikálva: 2023.09.11 Frissítve: 2023.09.11 Kézilabda

Az U17 a Budaörstől, az U19 a Szegedtől kapott ki a második fordulóban.

Serdülőink először játszottak hazai pályán, gólzáporos meccsen, mondhatni rekordszámú találat született hatvan perc alatt. Összesen száztizenegyszer landolt a játékszer a kapuban. Sajnos a több találat nem a mi nevünk mellett állt a lefújáskor, így a budaörsi gárda örülhetett a két pontnak.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 2. forduló

MTK Budapest‒Moyra-Budaörs Handball 43-68 (23-31)

Báthori Gábor: ‒ Nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, de hatvan percen keresztül küzdöttünk, amiért dicséret illeti a lányokat. Gólgazdag mérkőzésen a futómennyiséggel és a kapusteljesítménnyel elégedett lehetek. A nagy  gólkülönbség teljesen reális. Dolgozunk tovább, és ezen a héten már indul az U15-ös bajnokság is, ahol nagyobb győzelmi esélyekkel indulunk harcba.

Az ifik is először szerepeltek hazai környezetben, ők a Szeged csapatát fogadták. Az első húsz percben hektikusan alakult az állás, hol mi, hol a vendégek vették kezükbe az irányítást. Ám ezután jött a fordulat, ami sajnos számunkra negatívan sült el, hiszen 10-10 után három góllal elléptek a szegediek. Kekezovity Marinko időt kért, hogy megállítsa a szegedi rohamot, ám sajnos a szünet előtt öt gólra nőtt a hátrányunk.

A második játékrészben sem tudtunk visszakapaszkodni, és újra kiélezetté tenni a meccset. Ellenfelünk tartotta négy-öt gólos vezetést, sőt az 56. percben már hét volt a hátrányunk. A hét gólból hat a legvégére is megmaradt, 27-21-re elveszítettük a mérkőzést.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 2. forduló

MTK Budapest‒PC Trade Szegedi NKE 21-27 (13-18)

Kekezovity Marinko: ‒ Az egész meccsen nem tudtuk elkapni a ritmust, sem támadásban, sem védekezésben, és azért is hiányzott az erőnk, mert néhány kulcsjátékos beteg volt az előző héten. A sok technikai hiba és eladott labda mellett nehéz bármelyik csapatot legyőzni a bajnokságban. Remélem, hogy mindannyian egészségesek maradunk ezen a héten, és jól tudunk majd edzeni, hogy felkészülhessünk a következő mérkőzésre.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!