Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: még huszonnégy óra sem telik el a következő mérkőzésig

Publikálva: 2023.04.23 Frissítve: 2023.04.23 Kézilabda

A DVSC SCHAEFFLER ellen játszunk a bronzéremért.

A Török Bódog Női Magyar Kupa elődöntője nem alakult számunkra kedvezően, hiszen nem tudtuk azt a játékot produkálni az FTC-Rail Cargo Hungaria ellen, amit a januári bajnokin mutattunk. Már a találkozó korai szakaszában tízgólos hátrányba kerültünk, és a végére tovább nőtt a Fradi előnye, így 39-23-as vereséget szenvedtünk.

Így eldőlt, hogy a vasárnapi bronzmérkőzésen leszünk érdekeltek, amit a DVSC SCHAEFFLER ellen játszunk. A debreceniek az elődöntőben végletekig kiélezett összecsapást játszottak a győriekkel, végig ott voltak Ambros Martin alakulatának sarkában. Olyannyira, hogy az utolsó percben még az egyenlítésért vezethettek támadást, amit azonban nem sikerült gólra váltaniuk, így 27-26-ra maradtak alul.

Egyik csapat számára sem lesz egyszerű a vasárnap 13:45 órakor kezdődő találkozó, hiszen huszonnégy óra sem telik el az elődöntőhöz képest. A megfelelő regenerálódás mellett fontos lesz a küzdés- és az akarattényező is, ezekből biztosak lehetünk, hogy egyik félnél sem lesz hiány. A mieink pedig mindenképp meg akarják majd mutatni, hogy a szombatinál sokkal jobb játékot is tudnak produkálni a Multifunkciós Csarnokban.

Aki pedig nem tud a helyszínen szurkolni a lányoknak, az megteheti a televízó képernyője előtt, ugyanis az M4 Sport élőben közvetíti a mérkőzésünket, illetve az azt követő Győri Audi ETO KC‒FTC-Rail Cargo Hungaria döntőt is. 

Török Bódog Női Magyar Kupa bronzmérkőzés

2023. április 23. vasárnap 13:45, Tatabánya, Multifunkciós Csarnok

DVSC SCHAEFFLER‒MTK Budapest

Játékvezetők: Kiu G., Kiu T.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!