Tenisz
Gálfi Dalma

Kézilabda: Marincsák Nikolett a 2021-es év legjobbja

Publikálva: 2022.01.14 Frissítve: 2022.01.14 Kézilabda

Egy héten keresztül szavazhattak szurkolóink a csapat közösségi oldalán arra, kit láttak az elmúlt esztendő legjobb játékosának.

Az MTK Budapest női kézilabdacsapat Facebook-oldalán január 7-ig arra szavazhattak a szurkolók, hogy ki volt a 2021-es esztendő legjobb játékosa. A kommentben érkezett voksolók között egy, a játékosok által dedikált mezt is kisorsolt az egyesület. Egy héten keresztül érkeztek a hozzászólások, és az már az elején látszott, hogy a verseny Marincsák Nikolett és Pál Tamara között dől el. Végül hárommal több voks érkezett Marincsák Nikolettre, így Pál Tamarát megelőzve ő lett a közönségünk, drukkereink által legjobbnak ítélt kék-fehér kézilabdázó.

Nikit kérdeztük, hogy milyen érzései voltak azzal kapcsolatban, hogy őt választották a szurkolók a 2021-es esztendő legjobbjának. 

– Nagyon meglepett, hogy én lettem a győztes. A közösségi oldalakat nem olvasgatom túl rendszeresen, így a meghirdetett versenyről is édesapukám mesélt, hogy az MTK Budapest női kézilabdaoldalán indult szavazás, ahol a szurkolók maguk dönthetnek arról, hogy ki legyen 2021 legjobb játékosa.

– A sportoló nem minden nap kap ilyenfajta visszajelzést a nézőktől, így amikor kiderült, hogy Niki kapta a legtöbb szavazatot többen is gratuláltak neki a voksolók közül.

– Szuper dolog, hogy a szurkolók elmondhatják a véleményüket, hiszen ennek a sportágnak az egyik célja az, hogy kiszolgálja a közönséget. Természetesen nagyon örültem az elismerésnek, hogy külső szemlélők ezt így gondolják. Sokan gratuláltak is nekem az eredményhirdetés után a győzelemhez.

– Ad-e számodra ez egy plusz motivációt, hogy a nézők is így elismerik a teljesítményed?

– Mindenképpen egy extra löket számomra a továbbiakra, mert megerősített abban, hogy jó úton járok, és a befektetett munka mindig megtérül. Igyekszem napról napra még keményebben dolgozni, hogy a csapatom hasznos tagja legyek és közös erővel elérjük a céljainkat idén is.

Gratulálunk Marincsák Nikolettnek az 2021-es év legjobbja címhez és kívánunk neki további eredményes játékot és sikereket a sportkarrierjében!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!