Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: lendületben az U17-es csapatunk

Publikálva: 2022.11.17 Frissítve: 2022.11.17 Kézilabda

A hétvégi győzelem után újabb sikert értek el Kekezovity Marinkóék, ezúttal idegenben tudtak nyerni a Tápiószele ellen.

Kifejezetten jól indult számunkra a mérkőzés, negyedóra elteltével már 9-4-re vezettünk. A hazai csapat sem hagyta magát, igyekezett visszazárkózni, 12-11-nél pedig már csak egyetlen góllal voltak lemaradva tőlünk. Királyfalvi Karina kétszer is betalált ezután, így újra kettő lett közte, ám ellenfelünk vezetőedzője az utolsó percben még magához hívta a sajátjait. Sajnos az időkérés sikeresnek bizonyult, hiszen a szünet előtt újra egy gólra apadt a különbség.

A második félidő nagy csatával folytatódott. Előbb egyenlített, majd a vezetést is átvette a hazai csapat, sőt már kettővel előttünk jártak. Csupán a mérkőzés véghajrájában fordult meg az állás, négy perccel a lefújás előtt egygólos előnyben voltunk. Bár az egalizálás újra összejött, de a mieink röpke másfél perc alatt háromszor is eredményesek voltak, amivel eldöntötték a két pont sorsát.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 8. forduló

ENUSE‒MTK Budapest 28-30 (14-15)

Kekezovity Marinko: ‒ Szoros és érdekes mérkőzést játszottunk hatvan percen keresztül. Tíz perccel a vége előtt kétgólos hátrányban voltunk, de a csapat továbbra is koncentrált, és sikerült megfordítani az állást. Büszke vagyok a lányokra, nagyot küzdöttek ma.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!