Atlétika
Magyari Zoltán

Kézilabda: közeleg a pihenő vége, egy hét múlva kezdődik a közös alapozás

Publikálva: 2024.07.08 Frissítve: 2024.07.08 Kézilabda

Christe Dalma és Bujdosó-Gerháth Fanni is az utolsó pillanatig kihasználja szabadidejét.

Mindössze egy hét maradt hátra a nyári feltöltődésből kézilabdázóink számára, hiszen július 15-én kezdődik a felkészülés a 2024/25-ös idényre. Természetesen már az elmúlt két hétben is egyéni programot kaptak a lányok, ám emellett azért van lehetőségük még strandolni és utazgatni is. A Szombathelyi KKA együttesétől érkező kapusunk, Christe Dalma barátjával Olaszországban járt.

‒ A baràtommal idén nyáron Bariban jártunk, illetve a környező kisebb városokat is felfedeztük. Érdekes és gyönyörű volt mindkettőnk számára ez a pár nap pihenés. Sokat túráztunk, fürödtünk és persze finomakat ettünk. Feltöltődve és izgalommal várom már a kezdést.

Kislánya születése után az NB I-be visszatérő egykori átlövőnk, Bujdosó-Gerháth Fanni a nagy családdal Balatonon, míg hármasban ‒ férjével, a szintén kézilabdázó Bujdosó Bendegúzzal és kislányukkal ‒ Horvátországban használták ki a jó időt.

‒ Júniusban végiglátogattuk a családot Balatonon, utána pedig Horvátországban pihentünk hármasban. Csodálatosan telt az itthon és a külföldön töltött idő.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!