Atlétika
Jankovics Dániel

Kézilabda: Koronczai Petra túl van a műtéten

Publikálva: 2023.01.04 Frissítve: 2023.01.03 Kézilabda

Balátlövőnk operációjára december 27-én került sor.

Petra a novemberi felkészülés során fájdalmasan esett össze a pályán, a későbbi diagnózisból pedig kiderült, hogy játékosunk térdszalagszakadást szenvedett. Balátlövőnk azóta túl van már az operáción, a beavatkozásra december 27-én került sor. A műtét után beszéltünk Petrával, aki arról mesélt, hogyan sikerült az operáció, illetve miként folytatódik tovább számára a rehabilitáció.

‒ Az orvosom szerint jól sikerült a műtét, minden rendben zajlott. Az első két nap nagyon rossz volt, eléggé fájt a lábam, de most már napról napra jobban vagyok. Január 6-án megyünk vissza varratszedésre és kontrollra, ott fogja mondani a továbbiakat a doki. Addig csak itthon pihenés és minimális gyógytorna szerepel a programban.

Ugyan Petra a helyszínen nem tudott jelen lenni és szurkolni a lányoknak a Siófok KC elleni meccsen, de otthonról nagyon izgult a csapatért. A követkető hazai bajnoki találkozón pedig már biztosan a lelátóról drukkolhat a társainak, és minden erejével azon dolgozik játékosunk, hogy mihamarabb a pályán láthassa őt újra a közönség.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!