Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: játékosaink összefogtak az állatokért

Publikálva: 2022.05.17 Frissítve: 2022.05.17 Kézilabda

A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány piknikjét támogattuk.

Női kézilabdacsapatunk szinte minden játékosának van otthon kis kedvence, akivel az edzések között, illetve a hétvégi pihenők alatt előszeretettel tölti szabadidejét. Éppen ezért kézilabdásaink szeretnék arra felhívni a figyelmet, hogy számos gazdikereső kutya várja, hogy valaki otthont teremtsen számára, így a lányok és a klub hozzájárult a Zöld Menedék Támogatói Piknik eseményének tombolasorsolásához.

Csapatkapitányunk, Dakos Noémi nemcsak a kézilabdapályán csillogtatja tehetségét, hanem akkor is, ha kreatív ajtódíszekről, vagy virágboxokról van szó, Nonó munkáinak nincsen párja. Beállósunk a tombolához felajánlott egy általa készített kopogtatódíszt, illetve a klub jóvoltából három darab páros belépőjegy ‒ a május 22-i Szombathelyi KKA elleni mérkőzésre ‒ is gazdára talált a sorsoláson.

A szerencsés nyertesek: Bazsó Zsófia, Örkényi Réka és Nemesné Nagy Katalin, akiket másodmagukkal sok szeretettel várunk a vasárnapi párharcra.

A nyeremények mellett együttesünket Pelczéder Orsolya képviselte, aki kutyájával, Luigival látogatott ki a helyszínre. Az örökbefogadás népszerűsítése mellett a Zöld Menedék egyesület számos állatbarát programmal készült. A nap során a kilátogatók érdekes előadásokat hallgathattak meg a kutyaterápiáról, vagy a rendőrségi kutyásbemutatót élvezhették.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!