Atlétika
Nemes Rita

Kézilabda: kettős terhelést kap Báthori Gábor csapata, harcol az aranyért

Publikálva: 2024.05.06 Frissítve: 2024.05.06 Kézilabda

A serdülő és U15-ös bajnokságban is játszik utánpótláskorú együttesünk.

Báthori Gábor együttese két fronton is méreti magát hétről hétre, hiszen a lányok a korosztályukban, az U15-ös fordulókon remekelnek, míg a serdülő bajnokságban a tapasztalatszerzés és a fejlődés a cél. Az elmúlt héten az U17-es fordulót Kozármislenyben játszották, ahol végig dominált az első négy hely egyikéért küzdő hazai csapat. Az utazás és ellenfelünk játéka is kifogott rajtunk, nagyarányú kozármislenyi siker született.

LU17 I. osztály, nyugati csoport, 26. forduló

Kozármisleny SE‒MTK Budapest 49-21 (21-8)

Báthori Gábor: ‒ A serdülő bajnokság legjobb négy csapata közé igyekvő Kozármisleny otthonába látogattunk május elsején. Nemcsak az ellenféllel, de a hosszú utazással és a korai kezdéssel is meg kellett küzdenünk. Az elmúlt mérkőzéseinkhez képest haloványabb teljesítményt nyújtottunk, de igazából ennyi teret engedett az ellenfelünk, és megérdemelten nyert ilyen különbséggel is.

Szombaton az első meccsünket a Hort S.E. ellen nem kezdtük jól, nehezen jöttek bele a mieink, olyannyira, hogy a véghajrához közeledve nem is mi vezettünk. Szerencsére a lányok összekapták magukat, így meglett a két pont. A második meccsen a XVI. kerület KMSE várt ránk, amely mérkőzésen végig vezettünk, nem maradhatott el a siker.

OGYB LU15 II. osztály VI/B, 4. forduló

Hort S.E.‒MTK Budapest 20-23 (10-12)

MTK Budapest‒XVI. ker KMSE 34-29 (16-13)

Báthori Gábor: ‒ Az első mérkőzésen a vártnál nehezebben lendültünk játékba, és az ellenfél ki is használta bizonytalanságunkat. Az első játékrészben még vezettünk, és eldönthettük volna a mérkőzést, de végül az utolsó tíz percbe hátránnyal érkeztünk. Szerencsére a játék minden elemében sikerült javulunk és ha küzdelmesen is, de megszereztük a két pontot. A XVI. kerület ellen sem számíthattunk könnyű mérkőzésre, ha nem is a szezon legszebb játékával, de végig vezetve kézben tartottuk a mérkőzést. Vár ránk egy forduló, azaz két mérkőzés, továbbra is versenyben vagyunk még az aranyért!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!