Atlétika
Nagy Marcell

Kézilabda: jó mentális állapotban várhatja csapatunk a rangadót Mosonmagyaróváron

Publikálva: 2023.03.22 Frissítve: 2023.03.22 Kézilabda

Pénteken 17:30 órától kerül sor a mérkőzésre, ráadásul az M4 Sport is közvetíti a találkozót.

A héten igazi rangadó vár csapatunkra, ugyanis a kiváló erőkből álló Mosonmagyaróvár vendégei leszünk március 24-én. A mieink pozitív élményekkel zárták az előző hétvégét, hiszen hazai pályán szerezték meg a két pontot, amikor 35-31-re múlták felül a Békéscsabát. Pénteki ellenfelünk szintén győzelemmel hangolódott, ők az Alba Fehérvár KC csapat felett arattak 30-27-es győzelmet.

A felek november végén találkoztak már egymással az idei bajnokságban, amikor a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont adott otthont a párharcnak. A mieinket ekkor még Kekezovity Marinko irányította, tehát Vágó Attilával ez lesz az első összecsapása alakulatunknak. Ha visszaemlékezünk a hazai találkozóra, elmondhatjuk, hogy a mosonmagyaróváriak nagyon nagy tempót diktáltak az első perctől kezdve, és ugyan nekünk kellett pár perc, de kiválóan felvettük ezt a ritmust. Amikor pedig ez összejött, kiélezett küzdelem folyt a pályán, és csak az utolsó negyedórában tudott leszakítani minket jobban a vendégcsapat, és nyerni 34-27-re. 

Ennek tükrében most pénteken is hasonló párharcra számíthatunk, melyről Vágó Attila is bővebben beszélt.

‒ A Békéscsaba elleni hazai győzelem után jó mentális állapotban megyünk a Mosonmagyaróvár elleni rangadóra pénteken. Szeretnénk meglepetést okozni, amihez a koncentráció és küzdés elengedhetetlen lesz mindenkitől hatvan percen keresztül. Tudjunk a dolgunkat, és szeretnénk elérni a céljainkat.

A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 19. forduló

2023. március 24. 17:30, Mosonmagyaróvár, UFM Aréna

Motherson Mosonmagyaróvári KC‒MTK Budapest

Játékvezetők: Sándor L., Szikszay Cs.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!