Kézilabda
Farkas Johanna

Kézilabda: ismét a Dunaújváros ellen játszunk, ám most nem osztanak pontokat a találkozó végén

Publikálva: 2022.10.04 Frissítve: 2022.10.04 Kézilabda

Október 5-én a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban fogadjuk a DKKA-t.

Nem is olyan rég Dunaújvárosban játszották le a bajnokság harmadik fordulóját kézilabdázóink, most pedig ismét Rapatyi Tamás együttesével néznek szembe. Ugyan a szerdán 15:00 órától kezdődő találkozó tét nélküli lesz, mert csupán gyakorlás céljából mérkőzünk meg velük ismét.

Sok idő van még a K&H Liga negyedik összecsapásáig, hiszen csak október 15-én kerül rá sor, amikor 17:00 órától az Alba Fehérvár KC-t fogadjuk. A hazai bemutatkozó találkozóig még több mint egy hetet kell várni, a lányok pedig nem maradhatnak játék nélkül.

Ismerős csapattal mérjük össze magunkat újra, idén már harmadjára a DKKA lányaival találkozunk. Az eddigi két összecsapásból az egyik szintén edzőmérkőzés volt, a nyári felkészülésünket zártuk le a dunaújvárosi tesztmeccsel. Ezután pedig nem sokat kellett várni az éles párharcig, hiszen szeptember 24-én a piros-fehéreknél vendégeskedtünk. A tétmeccs sajnos a hazai csapat győzelmét hozta 25-23-as végeredménnyel.

Az első hivatalos hazai találkozó előtt tehát lehetőségük lesz a lányoknak megtapasztalni az új csarnokukat, ugyanis eddig csupán az edzéseken nyílt alkalmuk a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban kézilabdázni.

Felkészülési mérkőzés

MTK Budapest‒Dunaújvárosi KKA

2022. október 5. 15:00, Budapest, Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont

Játékvezetők: Benya-Hantos D., Kovács K.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!