Kézilabda
Török Lilly

Kézilabda: információk az első hazai mérkőzésre való belépésről

Publikálva: 2022.10.13 Frissítve: 2022.10.13 Kézilabda

Ahhoz, hogy megkönnyítsük a kilátogatók számára az érkezést, összegyűjtöttük, hogy mire kell odafigyelni az új otthonunkban, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban.

Jegyinformáció a 2022/23-as szezonra:

Teljesárú jegyek ára 1.000.- forint, míg a XVII. kerületi lakosok és diákok, illetve nyugdíjasok számára 500.- forint. Hat év alattiak pedig ingyen megtekinthetik a mérkőzést. Az MTK Kézilabda KFT. utánpótláskorú csapatainak mérkőzéseinek látogatása ingyenes.

Általános jegyvásárlási információk:

Az MTK Kézilabda KFT. hazai mérkőzéseire jegyeket kizárólag a mérkőzés napján lehet vásárolni (csak készpénzes fizetés lehetséges), a pénztár a mérkőzés kezdete előtt másfél órával nyit, elővételes jegyvásárlásra nincs lehetőség. A jegyekkel kapcsolatos információk kapcsán érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: rutka.peter@mtk1888.hu. Vendégszurkolókat szervezett formában maximum száz főig tudunk fogadni.

 Szervezési információk:

Az MTK Kézilabda KFT. hazai mérkőzéseire a hazai nézők a főbejáraton keresztül, csak érvényes jeggyel léphetnek be, míg a vendégcsapat szimpatizánsai a főbejáratnál tudnak jegyet venni, majd a sportcsarnok oldalsó bejáratánál léphetnek be a sportcsarnokba. A belépőjeggyel rendelkezők az üres székek közül érkezési sorrendben választhatnak helyet. A csarnok hátsó bejáratát csak a játékosok, hivatalos személyek, közreműködők, VIP vendégek, és külön engedéllyel rendelkező személyek használhatják.

 A Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont területén megafon-, síp- és kereplő használata mind a hazai-, mind pedig a vendég szurkolók részéről tilos!

Köszönjük együttműködésüket!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!