Atlétika
Nemes Rita

Kézilabda: így pihennek a játékosok

Publikálva: 2023.06.28 Frissítve: 2023.06.27 Kézilabda

Győri Barbara, Kobela Tamara és Pelczéder Orsolya avatott be minket, hogyan telik a nyári szünet számukra.

Még javában tart a jól megérdemelt pihenés kézilabdázóink számára, ám igazából már csak másfél hét van az alapozás kezdetéig. A július 10-i rajt előtt több játékosunk is bepillantást engedett abba, hogyan használják ki a szünetet.

Győri Barbara a városnézős nyaralást választotta ezúttal, hiszen nem egy tengerparton piheni ki a szezont, hanem aktívan, programokkal és új városok megismerésével tölti az idejét. Barbi Németországban járt, amiről mesélt nekünk egy-két mondatban.

‒ Nagyon jól éreztem magam, az utazás során meglátogattuk Lipcsét, Berlint és Drezdát is. Gyönyörű városok, bármikor szívesen visszamennék.

Kobela Tamara külföldi úticélt választott a barátnőivel, akikkel Spanyolország felé vették az irányt. Tami programja vegyesen alakult, a város felfedezése mellett ugyanis jutott ideje a lazításra és a napozásra is a vízparton.

‒ Barátnőkkel Benidorm városában jártunk, ahol sokat jöttünk-mentünk az első három napon, majd a következő három nap a fürdéssel és a szórakozással telt. Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki, emellett pedig finom ételeket ettünk, szép helyeken kirándultunk.

Pelczéder Orsolya pedig belföldön ismert meg új helyeket, Zala megyében és Fonyódon pihentek pár napot a férjével.

‒ Mi idén hazánkat választottuk, olyan új helyeket próbáltunk ki az országban, ahol előtte még nem jártunk. Zala megyében pihentünk pár napot egy wellness-szállodában, ezután átutaztunk a Balatonra, és Fonyódon töltöttünk el egy hétvégét. Szuper élményeket szereztünk, felfedeztünk sok szép látnivalót, és szerencsére az idő is nekünk kedvezett.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!