Tenisz
Babos Tímea

Kézilabda: hatból hat Kekezovity Marinko mérlege

Publikálva: 2022.11.19 Frissítve: 2022.11.19 Kézilabda

A tréner irányítja jelenleg mindegyik kék-fehér kézilabdacsapatot, és az utóbbi időben csak nyert.

Kekezovity Marinko két győztes mérkőzésen szerepelt a felnőttgárda vezetőjeként, emellett pedig négy győzelmet jegyezhet az utánpótláskorúakkal is, hiszen péntek este az U19-es alakulatával az ÓKSI együttese ellen értek el újabb sikert idegenben.

Szerdán az U17-esek nyertek a Tápiószele ellen, pénteken pedig az eggyel nagyobbak találkoztak a fővárosi csapattal. A találkozót lehengerlő teljesítménnyel kezdtük, még tíz perc sem telt el, amikor a hazaiak mesterének kellett máris időt kérnie, hiszen 7-3-ra vezettünk. A kis szünet jót is tett ellenfelünknek, ugyanis egalizálni tudott, sőt a vezetést is átvette. Ám a félidő vége előtt megráztuk magunkat, Nagy Petra és Rnics Marija találataival 17-15-ös előnyben fordulhattunk.

A második játékrészben Gyömörey Glória góljával közte négynek örülhettünk, amit a 49. percben Fehér Dominika hatra állított át. A vége izgalmak nélkül telt, ugyan csökkent a különbség, de veszélyben nem forgott a két pont megszerzése, 36-33-ra nyertünk.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 8. forduló

ÓKSI KKFT‒MTK Budapest 33-36 (15-17)

Marinko Kekezovity: ‒ Érdekes játék, sok góllal és sok technikai hibával mindkét oldalon. Megint megtörtént, hogy az utolsó tíz percben rosszul játszottunk. Szeretném, ha a jövőben is ugyanazt a ritmust tudnánk tartani a játék során, ehhez pedig a kispadról van szükségünk segítségre. Gratulálok a lányoknak a küzdőszellemhez és a megérdemelt pontokhoz.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!