Kézilabda
Farkas Johanna

Kézilabda: győzött az ifi Kecskeméten

Publikálva: 2023.12.07 Frissítve: 2023.12.07 Kézilabda

Félidőben még egy gól volt a hátrányunk, de a második játékrészben megfordítottuk a mérkőzést.

Kedd kora délután Kecskeméten lépett pályára U19-es csapatunk, amely elég rosszul kezdte az összecsapást, rögtön az elején 6-2-es hátrányba került. Az első tíz perc rossz játéka után azonban fel tudtunk javulni, és a 24. percben utolértük ellenfelünket, 9-9-nél egyenlítettünk, sőt Bari Csenge góljával vezettünk is. Az előnyt nem sikerült megtartani a szünetre, visszavették a hazaiak, így egygólos hátrányból várhattuk a második játékrészt.

A fordulást követően tovább nőtt a hátrányunk, ám a négygólos mínuszról újra talpra tudtunk állni, és Szájer Hanna révén 20-19-nél vezetni. Ezután kiélezett csata folyt a pályán, ebből pedig mi jöttünk ki jobban, Nagy Petra 58. percben szerzett találatával 24-21 volt a javunkra. Gólt ugyan már nem lőttünk a mérkőzésen, de a hazaiak is csak egyszer tudták bevenni a kapunkat, így két gól megmaradt az előnyünkből a legvégére is.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 10. forduló

Kecskeméti NKSE‒MTK Budapest 22-24 (12-11)

Kekezovity Marinko: ‒ Elégedett vagyok a győzelemmel, de ez nem mondható el a mérkőzés nagy részében mutatott játékkal, mert nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk. Amit az öltözőben megbeszéltünk, az csak az utolsó tizenöt percben jelent meg a pályán, ahol védekezésben keményen, támadásban okosan játszottunk. A meccsben az a pozitívum, hogy az utolsó pillanatokban karaktert mutatott a csapat, sikerült nyernünk, és akkor kaptuk el a ritmust, amikor a legnagyobb szükség volt rá.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!