Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: Győri Barbara hat kék-fehér szezon után külföldön folytatja pályafutását

Publikálva: 2024.02.27 Frissítve: 2024.02.27 Kézilabda

Kapusunk nyártól a BSV Sachsen Zwickau játékosa lesz.

Csapatunk évek óta alapemberének számító Győri Barbara új kihívások elé néz, hiszen hosszú idő után klubot vált, ráadásul Németországban folytatja a karrierjét.

‒ Nehéz döntés volt, de régi vágyam válik valóra azzal, hogy külföldön folytathatom a pályafutásom. Leírni sem lehet mennyi mindent tanultam itt az elmúlt hat szezonban. Ebben a klubban lettem NB I-es játékos, és ezt sosem felejtem el. Az évek során nem mindennapi közösségek alakultak ki a csapatban, így nemcsak a kézilabdapályán találtam meg a számításaimat az MTK Budapestben, hanem sok barátra is leltem itt.

Hat év nagyon hosszú idő, pláne felidézni egyetlen dolgot, amire a legszívesebben emlékszik vissza kapusunk, de mégis megpróbálta kiemelni a legmaradandóbb élményeket.

‒ A legemlékezetesebb pillanatok között van egyértelműen a nemzetközi kupaszereplésünk, vagy az előző szezonban kiharcolt Magyar Kupa négyes döntő. Ám biztos vagyok benne, hogy minden szezonból tudnék mondani egy-egy emlékezetesebb meccset, vagy az átlagos hétköznapokat is akár, amire szívesen emlékszem vissza, mert az biztos, hogy sosem unatkoztunk. Mindig kedves lesz számomra ez a klub, és a jövőben, amikor tudok kint leszek a meccseken és szurkolok a csapatnak, mert megérdemli mindenki, aki itt dolgozik, hogy nagy dolgokat érjen el.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!