Taekwondo
Salim Omar

Kézilabda: gyönyörű kezdést produkáltak az ifik a tabella dobogóján álló ellenféllel szemben

Publikálva: 2023.01.21 Frissítve: 2023.01.20 Kézilabda

Az U17-es és U19-esek első hazai meccsére került sor az évben, a Ferencvárosi TC csapatait látták vendégül.

A fiatalabbak meccsén az első perctől fogva érződött a két alakulat közötti különbség. Az elkövetett hibáinkat a zöld-fehérek gyors gólokkal büntették, így hamar nagy különbség alakult ki. Negyedóra után közte tízet jegyezhettünk, a félidőben pedig 24-6-os hátrányban voltunk.

A második játékrészben is folytatódott a ferencvárosi fölény, a kevés létszámunk miatt Kekezovity Marinko nem tudta pihentetni a lányokat. A végén 47-14-es eredménnyel nyert a vendégcsapat.

LU17 I. osztály, keleti csoport, 13. forduló

MTK Budapest‒FTC 14-47 (6-24)

Marinko Kekezovity: ‒ Újabb nehéz meccs van mögöttünk. Nyilvánvaló különbség volt a két csapat között, de a sok hiba támadásban ekkora különbséget eredményezett. Remélem, hogy játékosaink egészségi állapota javulni fog, hogy ismét versenyképesek legyünk bizonyos csapatokkal.

Az ifik meccse viszont teljesen másképp alakult, mint a serdülőké. Fantasztikus kezdést produkáltak a lányok, a 13. percben Kárász Szonja góljával 11-4 állt az eredményjelzőn javunkra. Sajnos a parádés negyedóra játék után jött nálunk is a holtpont, így a 25. percben egyenlített ellenfelünk. Nemcsak egalizáltak a zöld-fehérek, a félidőre háromgólos előnyt is dolgoztak ki.

A második játékrészben nagyon igyekeztek a lányok, hogy most nekik sikerüljön újra lendületbe kerülni, ám a ferencvárosiak fokozatosan leszakítottak minket. Az utolsó öt percre már tíz gólra nőtt a hátrányunk, végül kilenc góllal maradtunk alul a zöld-fehérek ellen.

LU19 I. osztály, keleti csoport, 13. forduló

MTK Budapest‒FTC 22-31 (14-17)

Marinko Kekezovity: ‒ Fenomenális tizenöt perc játék és nagy vezetés után, érthetetlen visszaesés következett be a támadásban. Negyedóra alatt csak három gólra voltunk képesek. A második félidőben is hasonló ritmusban folytattuk, így lehetőséget kaptak az utolsó pár meccsen kevesebbet szereplők, hogy megmutathassák magukat.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!