Taekwondo
Patakfalvy Luca

Kézilabda: félidő a bajnokságban

Publikálva: 2024.01.25 Frissítve: 2024.01.24 Kézilabda

A tabella utolsó helyén álló Kozármisleny elleni meccsel zárul az őszi szezon.

Az őszi idény utolsó mérkőzése következik szombaton 17:00 órától, amikor a Kozármisleny KA csapatát fogadjuk. Az előző heti mérkőzés bosszankodásra adhatott okot, hiszen a Praktiker-Vác elleni négygólos hátrányt a második játékrészben ledolgoztuk, és már a háromgólos vezetésért is támadhattunk emberelőnyben. Ám fordult a kocka, a váciak kevesebbet hibáztak a végjátékban, amivel egyenlítettek, majd átvették a vezetést is, így három góllal kikaptunk a dunakanyariaktól.

Ellenfelünk a tabella utolsó helyén áll, három pontot szerzett az eddig lejátszott tizennégy forduló alatt. Az NBI-es újonc a Moyra-Budaörs Handball ellen szerezte meg első győzelmét, a döntetlent pedig a Vasas SC ellen játszotta. Mindegyik pontszerzés hazai pályán történt, de ez nem azt jelenti, hogy idegenben ne lennének veszélyesek, hiszen legutóbb éppen Békéscsabán jártak, ahol mindössze három góllal kaptak ki. Fiatal, lendületes és motivált csapatról beszélhetünk, akikről Vágó Attila a következőképp vélekedik.

‒ Nagyon fontos hazai mérkőzés vár ránk szombaton. Nem szeretném, hogy a Kozármisleny bármelyik játékosom is a tabellán elfoglalt helyezés alapján ítélne meg, hiszen nagyon jó csapatról van szó. Tiszteljük az ellenfelünket, tisztességesen felkészülünk belőlük, és a saját játékunkat hozva itthon akarjuk tartani a két pontot.

K&H Liga női kézilabda-bajnokság, 15. forduló

2024. január 27. 17:00, Budapest, Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

MTK Budapest‒Kozármisleny KA

Játékvezetők: Kiu G., Kiu T.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!