Atlétika
Nagy Marcell

Kézilabda: éremért harcolnak az U15-ösök a bajnokság felsőházában

Publikálva: 2024.03.28 Frissítve: 2024.03.27 Kézilabda

Egy lépéssel közelebb a dobogóhoz.

A felsőházban újabb fordulót játszott Báthori Gábor U15-ös csapata, amely nagy versenyben van azért, hogy a bajnokság végén éremnek örülhessen. Ezúttal is két meccset játszottak, először a Szent István SE fiataljai ellen, akikkel találkoztak már a korábbiakban, és mindig nagy küzdelemre késztették a mieinket. Ezúttal azonban teljesen más volt a forgatókönyv, végig irányítottuk a meccset, már a félidőben négy góllal vezettünk, ami a végére tizenegyre nőtt.

A második összecsapásunkon a XVI. kerület KMSE együttese várt ránk, az első félidő nagyon szorosan alakult, ráaádásul ellenfelünknek sikerült ellépni három góllal is, de a játékrész végét kiválóan oldottuk meg, így a szünetben egy góllal vezettünk már. A második etap felétől viszont átvettük teljesen a pályán folyó játék felett az uralmat, ennek köszönhetően hat góllal megnyertük a meccset.

OGYB LU15 II. osztály VI/felsőház

MTK Budapest‒Szent István SE 25-14

XVI. ker KMSE‒MTK Budapest 23-29

Báthori Gábor: ‒ Az U15 felsőházban érmért csatázunk, és ennek fontos állomása volt most hétvégén a SZISE és a XVI. kerület elleni mérkőzésünk. A SZISE korosztályos csapatával az ősszel két nagyon szoros találkozót játszottunk, ennek fényében volt meglepő, hogy tízgólos különbséggel tudtunk nyerni. A magabiztos győzelem az átlag feletti támadó- és védőmunkának és a hatvan százalék feletti védési hatékonyságnak volt köszönhető. Második mérkőzést az alapszakaszt veretlenül záró XVI. kerület csapatával játszottuk, s végig szoros mérkőzésen az utolsó pillanatokban alakult ki a hatgólos győzelmünk. Gratulálok a lányoknak, ezekért a napokért érdemes dolgozni!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!