Atlétika
Krizsán Xénia

Kézilabda: eljött a várva várt hétvége, aminek minden pillanatát élvezni szeretné csapatunk

Publikálva: 2023.04.20 Frissítve: 2023.04.19 Kézilabda

A Török Bódog Magyar Kupa elődöntőjében az FTC-Rail Cargo Hungaria együttese ellen kezdünk.

Március 29-én a Moyra-Budaörs Handball felett aratott 30-22-es győzelemmel biztossá vált, hogy Vágó Attiláék kiharcolták a négyes döntőn való részvételt. Azóta már azt is kisorsolták, hogy a mieink az elődöntőben az FTC-Rail Cargo Hungaria ellen mérkőznek meg, a találkozóra szombaton, 17:30 órától a tatabányai Multifunkciós Csarnokban kerül sor.

Csapatunk számára már az óriási siker, hogy részese lehet ennek a szuper hétvégének, hiszen a teljesítmény mellett szerencse is kell az odavezető úthoz. Az viszont bizonyos, hogy nem feltartott kézzel készülnek a mieink a két mérkőzésre, és ezt már az elődöntő során meg szeretnék mutatni. Annál is inkább, hiszen a fővárosi zöld-fehérek ellen vívott bajnoki találkozó igencsak jól sikerült Pál Tamaráéknak.

Ha visszaemlékszünk a január végi összecsapásra, akkor minden okunk megvan arra, hogy izgalmas mérkőzésre számítsunk. Ezen a találkozón 37-36-os ferencvárosi siker született, de végig partiban voltunk ellenfelünkkel, sőt az 56. percig vezettünk is. A lányaink hasonló jó teljesítményben bízva várják a szombati párharcot, illetve az egész hétvége minden pillanatát. Vezetőedzőnk, Vágó Attila is bővebben beszélt a kupahétvégéről.

‒ Végre elérkezett a várva várt hétvége, pénteken Tatabányára utazunk, ahol a Török Bódog Magyar Kupa négyes döntőjében két mérkőzés is vár ránk. Sokszor említettem már ‒ a lányokkal egyetemben ‒, hogy ezt a két napot mi ajándékként fogjuk fel, és élvezni szeretnénk minden pillanatát. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy feltett kézzel érkezünk, hiszen, ha már ilyen lehetőséget kaptunk, akkor szeretnénk eredményes, szép játékkal meghálálni. Már az első meccsen, a Ferencváros ellen megmutatnánk ezt, és a folytatásban is, bárkivel kerülünk össze. Becsülettel készülünk, keményen beleállunk mindegyik összecsapásba, hiszen már többször bebizonyítottuk, hogy nem félünk senkitől, és olykor a papírformát is borítva tudunk meglepetést okozni. Bízom benne, hogy ez a hétvégén is így lesz.

Török Bódog Magyar Kupa elődöntő

2023. április 22. szombat 17:30, Tatabánya, Multifunkciós Csarnok

MTK Budapest‒FTC-Rail Cargo Hungaria

Játékvezetők: Dáné R., Marton Zs.

Ezt a mérkőzést, illetve a 15:00 órakor kezdődő Győri Audi ETO KC‒DVSC SCHAEFFLER elődöntőt az M4 Sport élőben közvíteti.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!